Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2746)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(2746)
    • 5 Star(2628)
    • 4 Star(107)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Świetny mały multimetr w tej cenie. Do zabawy z napięciem prądu stałego lub testowania ciągłości nie można pokonać ceny i dokładności. Nie wziąłbym tego do pracy na napięcie sieciowe, ale wartość jest naprawdę wysoka z wieloma akcesoriami. Torba do przenoszenia jest przyzwoita jakość, podczas gdy dodatkowe prowadzi test i kilka zestawów gwintowanych końcówek są miłe, aby mieć. Opakowanie pozostawia wiele do życzenia, ale w magazynie w USA, otrzymałem go w 5 DNI. Zdecydowanie polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo szybka wysyłka nawet w okresie Bożego Narodzenia!!! Pakiet prezentowy jest OK, baterie NIE są wliczone. To jest dobre ze względu na długi transport. Pakiet - prosta plastikowa torba - NIE jest wystarczającą ochroną przed listonoszami! Proszę, zmień to na chociaż pudełko z kreskówkami! Pokrywa wyświetlacza została uszkodzona podczas transportu... Zobacz pic.W trybie AUTO NIE WIERZYĆ! W trybie MANUAL niezawodny, DOKŁADNY instrument dla celów DIY. 240V AC, mV w mikroelektronice Ohm, C, Dioda i generator częstotliwości sygnału kwadratowego, 12-24V elektroniczna elektroniczna samochodowa DC jest bardzo dobra. Stosunek ceny do wartości jest uczciwy. WYSOKA POlecana do garaży i pokoi hobby. Dziękuję bardzo BangGood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Barang sudah sampai di Tangan. Dobra robota. Pengiriman - 9/10 harian. Tak... Semoga Barang awet Dan Selayaknya bisa di Gunakan. Przedmiot dotarł do mojej ręki. Dobra robota, banggood. Dostawa - 9/10 dziennie. Tak.... mam nadzieję, że przedmiot jest trwały i może być używany prawidłowo. To coś przyszło mi do ręki. Dobra robota, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Świetny mały multimetr dla obwodów prądu stałego. Działa bardzo dobrze i ma najbardziej wymagane funkcje, ale nie zaryzykowałbym go na sieci. Kupiłem go dla moich Dronów i samochodów RC, które idealnie się sprawdzą! Jestem zadowolony z tego produktu i zdecydowanie go polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Naprawdę dobre rzeczy nawet, superindykacyjne, wysokiej jakości materiały i wykończenie, przybył super Quick, kupiony 11/06/21 przybył 30/06/21. Kabel mierzy 80 cm. Super polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Otrzymuję dziś po południu w dobrym stanie, działa dobrze, działa dobrze, działa dobrze, ma wszystkie funkcje określone w opisie. Otrzymany dziś po południu w dobrym stanie. Działa bardzo dobrze, praktyka, ma cechy określone w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Otrzymałem bardzo szybko. Wykonuje tę pracę bardzo dobrze, zwłaszcza za cenę. Polecam to. Kupuję go, ponieważ oferuje funkcję do testowania kondensatorów i może nawet wyświetlać częstotliwość w I Dostarczone w nią sztućce nie będą dla mnie zbyt przydatne, ale mają przewagę, że są obecne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Bardzo dobry zestaw, z różnymi wtyczkami. Jednym z podstawowych narzędzi, których potrzebujesz.... Tyle rzeczy, 💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dziękuję, dostawa w miarę szybka, kompletna, bez uszkodzeń. Multimetr jest funkcjonalny, odpowiada celowi użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Tester jest świetny. Paczka nie została namierzona w Rosji! I nawet umieścić status, że to dostałem, ale nie dostałem! Dopiero dziś go dostałam. Poprzednio CDEK! Myślałem, że przyjdzie zwykła poczta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 779
    • Ft5 779
    • Ft10 039
    • Ft16 125
    • Ft6 387
    • Ft5 170
    • Ft2 736
    • Ft27 384
    • Ft13 082
    • Ft6 083
    • Ft4 562
    • Ft7 300
    • Ft7 300
    • Ft6 996
    • Ft7 909
    • Ft19 168
    • Ft8 517
    • Ft2 431