Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(937)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(937)
    • 5 Star(887)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Mogę zaufać, zostałem bardzo zjedzony na początku, ponieważ q nie wysłał jeszcze Cid po 15 dniach, więcej następnie wysłał produkt i ślad, aiii poczuła całkowitą pewność siebie i dała wszystko dobrze wysokiej jakości produkt pra mede różne elektryczne imtem....show, Dzięki, Banggood ma się dobrze wszystkim więźniom.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Przyszło około ośmiu dni. Dotarło bezpiecznie. Wygodny i wydajność jest bardzo dobra w cenie. Ekranowe oświetlenie bardzo się przydało. Jeśli mówisz, że sprawdziłem wszystkie twoje funkcje w temperaturze. To działa w porządku. Polecam tym, którzy otrzymają. Dzięki dilerowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Przybył w ciągu 15 dni do Sri Lanki. Świetny produkt z dużym wyświetlaczem. To bardzo łatwe do pracy z zakresu auto. Bezstykowe wykrywanie jest świetnym dodatkiem do tego multimetru. Odczyty są dokładne i wyświetlanie wartości zajmuje 1 sekundę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Produkt jest bardzo dobrej jakości. Wszystkie funkcje są prawidłowe. Z publikacji zawiera wszystkie akcesoria, o których wspomina, ale dodatkowo zawiera ochraniacz, gdzie można umieścić wszystkie akcesoria. Wyświetlacz posiada diodę LED, co pozwala na jej widoczność w miejscach o małym świetle. Całkowicie polecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonały produkt. Ładny f Mały i kompaktowy, ekran jest również doskonale czytelny. Zdecydowanie najlepszy zakup do użytku nieprofesjonalnego. NCV działa lepiej niż się spodziewałem, jest użyteczne. Zalecenie dla tego produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Pochodzę z Indii Zdobyłem ten multimetr w 20 dni Multimetr jest bardzo dobry stan Maine ye multimetr 13/08/2021 ko zamówienie kiya ta lub Lub prawidłowy warunek me hai ja jab maine toko kiya tab mujhe banggood 24 godziny na dobę Numer śledzenia mila jo kisi kams ka nhi nas numer śledzenia se śledzenia se śledzenia nhi car pa raha ta lub mujhe koi informacje nhi ki mera produkt Kahan hai mujhe laga ki ye multimetr mujhe dostarczył nhi Hoga main pare tha lub fir 13 dni ke baad mujhe Numer produktu diya jisase mai pne produkt ko lub zamówienie dostarczone przez ko kahaa 10 minut baad mujhe produkt dostarczony ho Gaya

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Produkt bardzo dobry! Szybko do mnie dotarło! Nie narzekam! Tylko, że torba była z małym cięciem, ale ja przybyłem w ten sposób! I że produkt jest znacznie mniejszy niż się wydaje! W porównaniu do telefonu komórkowego, który miał redmi 8a, który jest mały ten multimetro jest jeszcze mniejszy! Dobry odpoczynek! Myślałem, że produkt jest z bateriami, ale czas kupić baterie! Reszta to czas na próbę i sprawdzenie, czy wszystko działa dobrze! Inną rzeczą jest to, że Kolumbia nie przybywa do 4-72, ale przychodzi przez inną firmę, która jeśli jest bardziej odpowiedzialna! To bardzo pozytywna uwaga! Sprzedawcy polecane w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Bardzo szybka dostawa 11 dni. Meest Express usługa dostawy. Pakowanie towarów jest słabe w torbie pocztowej, ale samo urządzenie zostało zapakowane w pakiet пупырчатый, więc nic nie zostało uszkodzone podczas dostawy. Samo urządzenie jest dobrej jakości, dokładność pomiarów jest również na wysokości. Dobry towar, mogę polecić zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Ένα από τα καλύτερα πολύμετρα που έχω!! Μικρό , λειτουργικό, εύχρηστο!! Πολύ γρήγορη αποστολή!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dzięki banggood ♦ Hanks sprzedawcy polecam. Szybka wysyłka trwała 10 dni i urządzenie przybyło w idealnym stanie. Materiał jest wysokiej jakości za cenę, cieszę się, że go mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 960
    • Ft5 749
    • Ft9 987
    • Ft4 841
    • Ft7 566
    • Ft16 042
    • Ft5 240
    • Ft2 419
    • Ft2 443
    • Ft6 639
    • Ft4 841
    • Ft6 960
    • Ft19 070
    • Ft20 281
    • Ft7 263
    • Ft6 355
    • Ft7 868
    • Ft8 737