Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1046)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1046)
    • 5 Star(978)
    • 4 Star(56)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Mogę zaufać, zostałem bardzo zjedzony na początku, ponieważ q nie wysłał jeszcze Cid po 15 dniach, więcej następnie wysłał produkt i ślad, aiii poczuła całkowitą pewność siebie i dała wszystko dobrze wysokiej jakości produkt pra mede różne elektryczne imtem....show, Dzięki, Banggood ma się dobrze wszystkim więźniom.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Pochodzę z Indii Zdobyłem ten multimetr w 20 dni Multimetr jest bardzo dobry stan Maine ye multimetr 13/08/2021 ko zamówienie kiya ta lub Lub prawidłowy warunek me hai ja jab maine toko kiya tab mujhe banggood 24 godziny na dobę Numer śledzenia mila jo kisi kams ka nhi nas numer śledzenia se śledzenia se śledzenia nhi car pa raha ta lub mujhe koi informacje nhi ki mera produkt Kahan hai mujhe laga ki ye multimetr mujhe dostarczył nhi Hoga main pare tha lub fir 13 dni ke baad mujhe Numer produktu diya jisase mai pne produkt ko lub zamówienie dostarczone przez ko kahaa 10 minut baad mujhe produkt dostarczony ho Gaya

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Przyszło około ośmiu dni. Dotarło bezpiecznie. Wygodny i wydajność jest bardzo dobra w cenie. Ekranowe oświetlenie bardzo się przydało. Jeśli mówisz, że sprawdziłem wszystkie twoje funkcje w temperaturze. To działa w porządku. Polecam tym, którzy otrzymają. Dzięki dilerowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Produkt bardzo dobry! Szybko do mnie dotarło! Nie narzekam! Tylko, że torba była z małym cięciem, ale ja przybyłem w ten sposób! I że produkt jest znacznie mniejszy niż się wydaje! W porównaniu do telefonu komórkowego, który miał redmi 8a, który jest mały ten multimetro jest jeszcze mniejszy! Dobry odpoczynek! Myślałem, że produkt jest z bateriami, ale czas kupić baterie! Reszta to czas na próbę i sprawdzenie, czy wszystko działa dobrze! Inną rzeczą jest to, że Kolumbia nie przybywa do 4-72, ale przychodzi przez inną firmę, która jeśli jest bardziej odpowiedzialna! To bardzo pozytywna uwaga! Sprzedawcy polecane w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Niesamowity multimetr! Działa idealnie i jest naprawdę dobrze zrobiony. Wysokiej jakości materiały. Tryb AUTO jest niesamowity, przydatny i bardzo szybki. Ekran jest jasny i łatwy do odczytania. naprawdę polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Zasilany przez 2 wygodne kieszonkowe baterie AAA, w tym wiele końców i 2. - Ma kablówkę. Wierzę, że kable i sondy pomogą w różnych projektach, udany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Opakowanie było niewystarczające Jestem zaskoczony, że to działa, tylne światło jest trochę słabe widziałem lepiej, wydaje się bardziej problem kontroli jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dzięki banggood ♦ Hanks sprzedawcy polecam. Szybka wysyłka trwała 10 dni i urządzenie przybyło w idealnym stanie. Materiał jest wysokiej jakości za cenę, cieszę się, że go mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Podsumowując, to przychodzi w 10-12 dni za pośrednictwem poczty elektronicznej, bez opłaty zewnętrznej, złe opakowanie, bezużyteczne dla profesorów, ale idealne dla hobby. Turcja przybyła do Turcji z Chin w 6 dni z opcją wysyłki bezpośredniej. Następnego ranka, procedury celne zostały zakończone. Reszta to standardowe usługi cargo Aras. Nie uiszczałem opłaty, kiedy odbierałem ładunek. Po prostu włożyli urządzenie do poduszki powietrznej i odesłali. Urządzenie nie ma pudełka na kółkach. Udało mu się przyjść bez szwanku. Jakość materiału urządzenia jest odpowiednia do chińskiego. Ale jego funkcje są idealne dla amatora, takiego jak ja. Jeśli wymagane są dokładniejsze pomiary i będą często używane, należy przyjrzeć się innemu modelowi. Właściwość samochodowa jest bardzo dobra. AC wykonuje napięcie, napięcie DC i brzęczyk w autostopniowej scenie. Możesz również przytrzymać klucz za pomocą jednej sondy. Miernik ciepła, opcje automatycznej jasności ekranu są dobre. Ncv nie jest zbyt przydatne, szanse na znalezienie linii wewnątrz ściany są nikłe. Na innych poziomach, próbujesz wybrać grudzień, a on to ustawia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Długo zajęło poznanie prawdy i nie jest tak, że na zdjęciu nie ma ochrony silikonowej, ale produkt jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$17.24
    • US$22.99
    • US$14.99
    • US$46.19
    • US$36.95
    • US$24.99
    • US$26.55
    • US$24.24
    • US$66.99
    • US$27.71
    • US$22.99
    • US$27.99
    • US$43.88
    • US$52.99
    • US$17.31
    • US$28.99
    • US$18.47