Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    To prosty produkt, nie najlepszy jaki widziałem. Kiedy pchnąłem się do sieci, nic się nie stało. Musiałem przeczytać instrukcję obsługi, jest obsługiwana bateria (nie w tym), trzeba włożyć 2xAAA. Po załadowaniu baterii, należy wcisnąć do głównego gniazda, które wyświetla: okablowanie jest INCORRECT. Dobra, musimy zmienić Live and Neutral. Odwróć jednostkę, aby zmienić terminale. Pokazuje on informacje CORRECT, a tymczasem wskazuje właściwy terminal jako Live. Usunąć jednostkę i sprawdzić odpowiedni terminal, to był Neutral. Po kilku zabiegach, odkryłem, że terminale zostały przylutowane do panelu obwodowego wewnątrz. Po zmianie czerwonych i czarnych kabli, wskaźnik terminala na żywo się zgadza. Zalecam badanie ręczne. Pojawił się większy problem, gdy wcisnął przycisk testowy RCD. Cały dom wysiadł prąd. Ten przycisk symuluje wyciek prądu >30mA przez przewód ziemski. Mój przekaźnik został natychmiast uruchomiony. Niestety, przycisk testowy RCD jest łatwy do wciśnięcia niechcący i łatwy do przerwania elektryczności. W celu zapobiegania, przesunąłem głębiej przycisk wewnątrz o 2mm, aby uniknąć takiej niezamierzonej porażki w przyszłości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Urządzenie jest poprawne. Podłączone złącze UE nie jest jednak dobre. Kontakt naziemny nie jest podłączony w fabryce, ale rozwiązałem go małą instalacją.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Dobra robota, dobra robota. Ponadto posiada funkcję NCV, dzięki czemu jest w stanie wykryć kabel pod napięciem. Jest zaangażowany zgodnie z francuskimi standardami. Do stosowania w CR/SR konieczne jest przełączanie fazy zerowej. Wystarczy przełączyć dwa przewody, które są łatwo dostępne po usunięciu pokrywy. Trzeba ją jeszcze zdjąć, żeby włożyć baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Uzyskał produkt na czas, tylko 14 dni do Indii. Kupiłem wersję UK pin, aby móc umieścić trzy pin Converter, który utrzymuje Ziemię. Jeśli kupisz euro pin w Indiach, to nie będzie pokazać ziemi po włożeniu konwertera i będzie stale dawać Ziemi błąd!!! Strzeż się podczas zamawiania. Produkt jest świetny, dobrze zaprojektowany, doskonałe wykończenie i jest wysokiej jakości. Najpierw musisz zainstalować 2 baterie AAA po otwarciu 4 śrub. To jest super-łatwe. Zainstalowałem 2 baterie alkaliczne dla długiej żywotności. To uruchamia się z długim naciśnięciem przycisku zasilania. Sprawdzając gniazda ścienne, poprawnie pokazało napięcie, a także parametry ziemskie. Ta rzecz wskazała już błędy w moich gniazdach ściennych, które naprawiłem, ponieważ ich życie było odwrócone. Funkcja Non Contact Voltage (NCV) działa również świetnie. Nadal nie korzystałem z funkcji RCD, więc nie mogę komentować. Uważam, że to bardzo pomocne. Wysoce polecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Uczucie w rękach tego produktu jest bardzo wysokiej jakości, nie jest to produkt niskokaloryczny i polecam ten 100%, i uwaga jak podano 2 x bateria AAA nie są wliczone. Pobierz 2 x AAA odkręć 4 śruby z tyłu tego modułu testowego, otwórz go i zainstaluj je z powrotem i to wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Działa bardzo dobrze, mierzyłem linię bez kabla naziemnego i widziałem ją na wystawie. Jedna ważna rzecz, urządzenie jest bez baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Super szybka dostawa. Dwa tygodnie z Chin do Rumunii. Testowany, praca bardzo dobrze. Precyzyjny monitor napięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    To mój drugi zakup w ciągu miesiąca. Dobry Tester.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Dobra jakość i identyfikacja usterek. Całkowicie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przybył w idealnym porządku. Zgodnie z opisem. Działa doskonale. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft64 112
    • Ft13 430
    • Ft7 019
    • Ft5 990
    • Ft3 966
    • Ft6 714
    • Ft36 634
    • Ft7 935
    • Ft3 966
    • Ft10 576
    • Ft4 580
    • Ft6 695
    • Ft24 327
    • Ft8 811
    • Ft15 873
    • Ft5 639
    • Ft4 485
    • Ft24 422