Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(266)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(266)
    • 5 Star(242)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Szybkie i dokładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2019

    Excellent multimeter works perfectly well and the price is worth it. Easy to use, display light works well, hold button work well. I really recommend this multimeter.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    Gute Verarbeitung, stabile Ausführung. Der Praxistest kann erst morgen erfolgen, da das Gerät eine 9V-Blockbatterie benötigt und die nicht im Lieferumfang enthalten ist. Demnach muss ich die erst kaufen, bevor ich das Gerät vollständig testen kann! Hoffen wir also alle das Beste...xD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    Доставка 29 дней. Хорошая упаковка товара. Прибор выглядит довольно неплохо. Батарейки в комплекте нет. Рекомендую.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2019

    I tested it with only a 9v battery and it works. one thing though is that putting in new batteries is tough you have to put some force on the battery holder's positive terminal to get the battery to go in, also u will need a small screwdriver to open the back battery cover

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2020

    Bardzo dobry multimetr Bardzo dobrze. Zdjęcia wewnątrz urządzenia Banggood Gratulacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    FANTASTICO,y por el precio!! envio rápido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2019

    god

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Zmienia kolor i nomenklatura wygląda jakby była łatwo skasowana ale za swoją cenę jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Działa dobrze, wymaga lekkiej kalibracji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 516
    • Ft6 635
    • Ft6 303
    • Ft3 445
    • Ft3 316
    • Ft1 739
    • Ft4 597
    • Ft5 308
    • Ft1 988
    • Ft6 234
    • Ft4 644
    • Ft5 640
    • Ft19 581
    • Ft4 644
    • Ft6 967
    • Ft7 631
    • Ft43 148
    • Ft6 635