Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2022

    Produkt działa jak na reklamie. Ekran dotykowy reaguje szybko i jest wyposażony w sondy testowe o dużej pojemności. Ładowanie USB typu C jest czasami denerwujące, ponieważ musisz usunąć obudowę zderzaka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Wyśmienicie. Doskonały produkt. kompletny, dokładny, piękny, mały i jeszcze więcej z baterią. Aneng uderzył w miejsce z tym sprzętem. Pełny przegląd kanałów elektronicznych i technologii. https://youtu.be/JKprs_tgHMs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Bardzo dobre produkty dotarły na długo przed terminami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    extra fast shipping i got it as replacement for a previous one I received damaged and they just prepared a new one in just one day n sent it and arrived super fast and without any damage works perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Otrzymałem produkt uszkodzony, ale obsługa klienta była tak pomocna, że udało im się inny i wysłał go do mnie w jeden dzień jestem bardzo zadowolony z obsługi to było łatwe i bardzo szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo mi się podobało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Wyrób wysokiej jakości. To przybyło bardzo, bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony i zaskoczony produktem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    To jest bardzo dobry instrument. To jest ładowalna bateria. Nie musisz już kupować baterii 9V!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Kupiłem ten miernik ze względu na pełny ekran dotykowy. Miernik jest mniejszy niż się spodziewałem, co jest dla mnie plusem! Przywracam stare tubki, ale miło jest mieć nowy sprzęt testowy! BARDZO SZCZĘŚCIE z tym licznikiem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Bardzo zadowolony z tego produktu tylko to, czego potrzebowałem i bardzo szybka dostawa zdecydowanie zakupy tutaj ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.88
    • US$18.99
    • US$21.93
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$21.93
    • US$56.58
    • US$32.33
    • US$119.99
    • US$91.99
    • US$13.99
    • US$34.99
    • US$129.99
    • US$52.99
    • US$31.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$55.99