Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(605)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(605)
    • 5 Star(571)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Ma duży i czysty ekran. Czas reakcji nie jest tak szybki, ale więcej niż wystarczający dla większości aplikacji. Jedyną wadą jest brak stania. Musi być używany w pozycji leżącej cały czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu, działa zgodnie z oczekiwaniami, śledzenie było w dobrym stanie podczas oczekiwania na dostawę. Poleciłbym to. Tanie do kupienia i bardzo zaawansowane. Należy określić żywotność baterii przy użyciu tylko 2 baterii AAA. Ale ja jestem usatysfakcjonowany. Dziękujemy dostawcy, świetna oferta

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dokładność 99,9% prawda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    To wszystko wyszło idealne, ponieważ pokazuje opis multimetr bardzo dobry i dokładny już przetestowany i polecam. Podoba mi się też, że jest już z ochronną folią plastikową na LCD. Zajęło to trochę czasu, aby przyjechać miesiąc i 15 dni bardziej normalne na konto Urzędu Pocztowego nawet

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Πολύ όμορφο ,λίγο φθηνιαρικα τα υλικά κατασκευής αλλά με την θήκη μοιάζει αντοχής.μπορεις να βρεις και τα καλώδια στο τοίχο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Lekka waga, dokładny odczyt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt. Wspaniały multimetr. Pełna recenzja Electronic Channel i Technology. https://youtu.be/iPh_DrmTHjM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Jak w reklamie...doskonały multimetr

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Dostałem zamówienie dzisiaj i naprawdę podobał mi się produkt bardzo dobrej jakości, próbowałem go i pomiary są dokładne, więc jestem zadowolony z mojego produktu i polecam go kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Opakowanie było ładne i otrzymał bardzo szybko, nie ma uszkodzeń, a multimiter jest łatwy w użyciu z lager LCD, a temperatura światła pleców również można zmierzyć dzięki Banggood. Będę pracować bardzo dobrze w te święta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$20.99
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$14.94
    • US$20.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$30.99
    • US$14.99
    • US$18.88
    • US$125.99
    • US$37.99
    • US$125.99
    • US$83.99
    • US$22.99
    • US$31.04