Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(336)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(336)
    • 5 Star(321)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Dostawa niecały miesiąc. Śledzono trop. Musisz kupić i zainstalować dwie baterie AAA. Sprzedawca polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ma duży i czysty ekran. Czas reakcji nie jest tak szybki, ale więcej niż wystarczający dla większości aplikacji. Jedyną wadą jest brak stania. Musi być używany w pozycji leżącej cały czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Πολύ όμορφο ,λίγο φθηνιαρικα τα υλικά κατασκευής αλλά με την θήκη μοιάζει αντοχής.μπορεις να βρεις και τα καλώδια στο τοίχο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Wysyłka była bardzo szybka. Produkt posiada profesjonalne opakowanie. Produkt zapewnia bardzo dokładną miarę. Ekran jest duży i łatwo czytelny. Bardzo dobry produkt, który poleciłem wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    To wszystko wyszło idealne, ponieważ pokazuje opis multimetr bardzo dobry i dokładny już przetestowany i polecam. Podoba mi się też, że jest już z ochronną folią plastikową na LCD. Zajęło to trochę czasu, aby przyjechać miesiąc i 15 dni bardziej normalne na konto Urzędu Pocztowego nawet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt. Wspaniały multimetr. Pełna recenzja Electronic Channel i Technology. https://youtu.be/iPh_DrmTHjM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Alapvetően megfelelő, de egy kicsit lassú az automatika. A vezetékhálózat keresője gyatra (max 1cm) érzékeléssel. A többi nagyjából oké.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Доставка один месяц. Принес курьер. Компания Сдэк. Отличный мультиметр. Есть подсветка. Питание 2*ааа батарейки. Защитный резиновый чехол. Коробка чуть примята. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Lekka waga, dokładny odczyt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ok 👌 bardzo dobrzedddddd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 386
    • Ft14 180
    • Ft10 788
    • Ft6 762
    • Ft9 611
    • Ft4 930
    • Ft18 497
    • Ft15 308
    • Ft9 863
    • Ft17 880
    • Ft11 393
    • Ft7 705
    • Ft7 088
    • Ft6 049
    • Ft9 216
    • Ft8 630
    • Ft4 930
    • Ft5 473