Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Ma duży i czysty ekran. Czas reakcji nie jest tak szybki, ale więcej niż wystarczający dla większości aplikacji. Jedyną wadą jest brak stania. Musi być używany w pozycji leżącej cały czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Dostawa niecały miesiąc. Śledzono trop. Musisz kupić i zainstalować dwie baterie AAA. Sprzedawca polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Πολύ όμορφο ,λίγο φθηνιαρικα τα υλικά κατασκευής αλλά με την θήκη μοιάζει αντοχής.μπορεις να βρεις και τα καλώδια στο τοίχο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt. Wspaniały multimetr. Pełna recenzja Electronic Channel i Technology. https://youtu.be/iPh_DrmTHjM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Alapvetően megfelelő, de egy kicsit lassú az automatika. A vezetékhálózat keresője gyatra (max 1cm) érzékeléssel. A többi nagyjából oké.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MilaPro
    RU
    29/05/2021

    Доставка один месяц. Принес курьер. Компания Сдэк. Отличный мультиметр. Есть подсветка. Питание 2*ааа батарейки. Защитный резиновый чехол. Коробка чуть примята. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ok 👌 bardzo dobrzedddddd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Aeng 620A jest całkiem niezły w przedziale cenowym. Jednak, Shop nie ma baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    pojawił się bardzo szybko jakość produktu jest bardzo dobra, ręczne w języku angielskim dobrze ciche

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,828
    • Ft5,666
    • Ft7,755
    • Ft7,755
    • Ft15,812
    • Ft7,457
    • Ft11,037
    • Ft6,562
    • Ft7,457
    • Ft6,860
    • Ft5,070
    • Ft12,529
    • Ft2,683
    • Ft5,965
    • Ft11,037
    • Ft4,174
    • Ft4,473
    • Ft20,287