Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Przybyli w JEDEN TYDZIEŃ w idealnym stanie. Jestem nowy w emulatorach, a ten jest idealny dla początkujących. Jest załadowany setkami popularnych gier. 💥 Również w ustawieniach można dostosować kolor ekranu/tło, tak aby sformatowany do gry i wyglądać jak wszystkie oryginalne gry. 💥 (Jeśli łatwo się zorientowałam, że każdy może. Nie potrzeba „kodowania", aby dostosować ustawienia). Ponad 10 Pokemonów, 5 Zeldas, Śmiertelne Walki, wszystkie Mario Worlds, Final Fantasies, Mega Mans i mega tona więcej. 🔥🔥🔥🔥❤❤❤. Uwaga Specjalna: nie znalazłem jeszcze duplikatów gier, 🙏 Dzięki Banggood za kolejny świetny produkt i usługę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    To drugie urządzenie, które kupuję. Pierwszy był wadliwy. Utkwił na ekranie logo. Po wielkim doświadczeniu z Banggood przysłali mi ten. Jest idealny. Dobre kolory, wiele gier. Przypomniałem sobie moje lata dzieciństwa z tymi grami. Jest idealny i dla dzieci i dorosłych. Spędzanie czasu z grami retro. Za cenę i różnorodność oferowanych gier jest idealny. To też pomysł na prezent dla przyjaciela. Będzie z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    O produto veio com um parafuso frouxo,acredito que seja pelo entregador que jogou minha encomenda pelo muro sem nenhum aviso . A entrega não foi boa , porém foi ágil . O produto (depois de aparafusado) funciona muito bem , boa qualidade , fora a entrega não tenho do que reclamar.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Duża korzyść kosztowa, fajny rozmiar, przybył szybko i idealnie, świetny ekran... W końcu znalazłem top, da, żeby trochę wygłupić w PS1, ale lekkie gry...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Oprócz Flipa znalazłem trochę „miękki" (Nie wiem, czy to zwyczajne, czy miałem szczęście) Nie mam co narzekać, kupiłem wiedząc, co chciałem i już zmieniłem rom na wersję 1.3.3 koła fajnego tylko ps1, którego nie przetestowałem, bo to nie było nawet moje skupienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    NA CO TO JEST TYLKO CZASOWY, który jest używany do przyjazdu (CIRCA 12 DNI) dobrze. Tytułowy park jest godny uwagi, ale szkoda, że nie można zmienić wewnętrznych Romów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ten palmtop kompletnie mnie rozwalił. Za tę tanią cenę nie spodziewałabyś się, że będzie tak dobrze wykonana. Oczywiście materiały nie są niczym specjalnym, ale guziki nadal są ładne. Ważne jest to, co jest w środku. To urządzenie może odtwarzać wszystko od NES do PS1. 10/10 polecam! Kupiłem jedną dla mojej dziewczyny, potem zamówiłem dwa dla mojego taty i raz zobaczyłem jakie to fajne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo dobry produkt, przewyższył moje oczekiwania!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Właśnie otrzymałem dziś mój produkt. Podręczny jest dokładnie tak jak reklamowano i wysyłka była dość szybka właściwie. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Dostawa była dość szybka, konsola jest bardzo piękna i przyciski są wygodne Karta SD, która pojawiła się jest również bardzo dobra (klasa 10) Ekran jest niezwykle piękny i kolorowy, stare gry wyglądają naprawdę idealnie na nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 623
    • Ft59 567
    • Ft52 559
    • Ft34 083
    • Ft54 152
    • Ft26 326
    • Ft14 650
    • Ft25 481
    • Ft13 695
    • Ft3 230