Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    RG552 jest doskonałą konsolą, ale, Mój RG552 pojawił się potłuczony! Kiedy rozpakowałem urządzenie i po raz pierwszy przetestowałem funkcję przycisku, zarówno R1, jak i L1 nie działały (zostały wciśnięte wewnątrz obudowy)... jedna śruba na tylnej obudowie również wypadła! A szklany ekran ochronny został roztrzaskany! Udało mi się uwolnić przyciski R za pomocą narzędzia, ale nic nie można zrobić ze szkłem. Konsola została wstępnie załadowana z grami 20 000 (wersja 144GB) i jak dotąd konsola przebiegła około 90% gier, które wypróbowałem z pełną prędkością. Ta konsola zasługuje na 5 gwiazdek, ale, oczywiście, moja jest połamana i pobita, więc obawiam się, że będzie 4.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Ainda testando, mas já gostei, o Android não tem PT-BR, mas vou tentar atualizar depois. todos os jogos testados até o momento estão funcionando bem. Ainda não fiz teste se bateria,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Wielkie dzięki za szybkie i nieskomplikowane przetwarzanie, które są 🤗😁😄 świetne i bardzo lubimy. Supermaszyny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Gra wideo nie została uszkodzona w wielkich stanach

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Szybka wysyłka do miejsca docelowego we Francji. Przywieziony z nienaładowaną baterią, więc musi być naładowany. Wszystko działa dobrze, wszystko działa dobrze Systemy operacyjne RAS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Karta SD jest uszkodzona

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    très bon produit, conforme à ce que j'attendais. Seul bémol plusieurs roms ne fonctionnent pas. Pour la prise en main de l'anbernic je vous met un lien qui explique tout. https://droix.co.uk/blogs/fr/guide-de-demarrage-de-lanbernic-rg552/#rb-chargement-du-rg552

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Przede wszystkim ekran jest duży, a ekran jest czysty. Jakość produktu jest dobra i czułem się bezpieczny w użyciu. Z perspektywy poprzedniego RG351MP, myślę, że jest to bardzo zaawansowany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Najlepszy produkt. zły q Android jest bardzo stary i nie ma aktualizacji do tego modelu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    doskonały, wziął mniej niż wskazane, a kiedy paczka dotarła hit, produkt jest w dobrym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$58.99
    • US$55.99
    • US$68.99
    • US$97.99
    • US$39.99
    • US$89.99
    • US$59.99
    • US$92.99
    • US$37.53