Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    Ainda testando, mas já gostei, o Android não tem PT-BR, mas vou tentar atualizar depois. todos os jogos testados até o momento estão funcionando bem. Ainda não fiz teste se bateria,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Gra wideo nie została uszkodzona w wielkich stanach

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    RG552 jest doskonałą konsolą, ale, Mój RG552 pojawił się potłuczony! Kiedy rozpakowałem urządzenie i po raz pierwszy przetestowałem funkcję przycisku, zarówno R1, jak i L1 nie działały (zostały wciśnięte wewnątrz obudowy)... jedna śruba na tylnej obudowie również wypadła! A szklany ekran ochronny został roztrzaskany! Udało mi się uwolnić przyciski R za pomocą narzędzia, ale nic nie można zrobić ze szkłem. Konsola została wstępnie załadowana z grami 20 000 (wersja 144GB) i jak dotąd konsola przebiegła około 90% gier, które wypróbowałem z pełną prędkością. Ta konsola zasługuje na 5 gwiazdek, ale, oczywiście, moja jest połamana i pobita, więc obawiam się, że będzie 4.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Wielkie dzięki za szybkie i nieskomplikowane przetwarzanie, które są 🤗😁😄 świetne i bardzo lubimy. Supermaszyny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Doskonała aparatura, bardzo zadowolona, działa idealnie zgodnie z zaleceniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Szybka wysyłka do miejsca docelowego we Francji. Przywieziony z nienaładowaną baterią, więc musi być naładowany. Wszystko działa dobrze, wszystko działa dobrze Systemy operacyjne RAS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2022

    Nienaganne otrzymane przed datą top dostawy i towary zgodne wszystkie pracujące i wszystkie gry 😀 całkowicie zadowolony dzięki 🥹

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Karta SD jest uszkodzona

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    best rg552 awesome came in great shape and form everything works great no problem thanks for everything

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Dotarła w terminie 26 dni z rzędu. Nie opodatkowano mnie w Brazylii. Wspaniała gra polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$146.99
    • US$53.12
    • US$11.99
    • US$118.95
    • US$109.99
    • US$149.99
    • US$98.99
    • US$162.99
    • US$179.99
    • US$163.99
    • US$142.99
    • US$189.99
    • US$56.99
    • US$159.99
    • US$136.99
    • US$19.64
    • US$10.34