Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2022

    Ponętne. Nawet się nie włączył. Nie mogłem użyć metody zwrotu/naprawy oferowanej przez Banggood, ponieważ nie mogłem załadować akceptowalnego formatu obrazu, a proces nie pozwolił mi przejść zwrotu. Nadal pobierana opłatę za konsolę zapory, mimo że zwróciła ją do hurtownika. Wciąż próbuję odzyskać moje pieniądze!!! Wstydź się BANGGOOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Więc przede wszystkim wielkie przetwarzanie i wysyłka. Ogłoszono 14-18 lipca, dziś paczka dotarła!!! Do urządzenia, tak, jest to dużo plastiku, ale do tego jest lekki. Liczba rozegranych gier przekracza 30000 par i nie ma dziesiątek razy tej samej gry z innymi wersjami lub podobnymi. Ekran Oled jest świetny, a przyciski nie są zbyt duże dla mnie i kleją się z tego powodu. Byłem szczególnie zainteresowany „stare" rzeczy (SNES, NEOGEO, SEGA MEGA...) i działają świetnie!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Świetny produkt, firmware może i będzie ulepszona z czasem, ale robi to, co mówi na puszce. Gra dobrze aż do Nintendo 64 (z kilkoma wyjątkami). Przyciski i nakładki są dobrej jakości 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2022

    Prawdopodobnie najlepszy Anbernic, jakiego kiedykolwiek próbowałem (i zebrałem je wszystkie). Lekki, 30000 gier, wyświetlacz OLED po prostu fantastyczny, wieczna bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Piękna elektryczna konsola, bardzo dobra jakość materiałów, super jasny ekran, produkt, który polecam do nostalgicznych gier!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Ekran OLED jest bardzo żywy i czuję, że jest to dobry przedmiot do kupienia. Saturn porusza się z umiarem i można cieszyć się grami 3DO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Działają wygodnie. Łatwy w użyciu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Bardzo ładne i szybkie dilever

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    /Najważniejsze urządzenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Bardzo fajna i zabawna maquinilta. dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$146.99
    • US$34.99
    • US$118.95
    • US$41.99
    • US$44.99
    • US$49.99
    • US$76.99
    • US$179.99
    • US$1,718.09
    • US$94.99
    • US$236.99
    • US$89.99
    • US$149.99
    • US$134.99
    • US$146.99
    • US$472.99
    • US$159.99
    • US$427.99