Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2022

    Przybycie trwało dłużej niż zwykle. Ale urządzenie działa i ma poprawę w zakresie pakowania. Tak trzymaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Wow, szybka wysyłka i urządzenie działa. Ale pudełko jest trochę uszkodzone, więc sugeruję zapakować je Buble Wrap.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2022

    Bardzo szybka dostawa i zadowolony z produktu, dwa kciuki w górę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Otrzymany szybciej niż się spodziewaliśmy w Stanach. Świetny mały emulator, cieszę się, że kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Znakomity produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    6 dni do Kanady od daty zamówienia. Handheld jest doskonałej jakości, a dołączone oprogramowanie jest w większości dobrej jakości. Na pewno znowu kupię na Banggood. 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    Zdumiewające, wspaniałe urządzenie! Wszystko było ładnie zapakowane. Pudełko jest bardzo piękne, nie pozostawiając nic do życzenia w porównaniu do dużych marek. Jest wyposażony w kabel USB, folię ochronną na ekran i bardzo dobrze wykonaną instrukcję obsługi, z głównymi poleceniami i informacjami. Istnieje kilka emulatorów i gier już skonfigurowanych, ma doskonałą wydajność, a ekran jest niesamowitej jakości! Dwa systemy operacyjne zostały już wysłane. Linux i Android (ang.). Przyciski są również niesamowitą jakością! Projekt jest niesamowity, a urządzenie jest bardzo lekkie. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niewiarygodne, wspaniałe urządzenie! Przyszły dobrze zapakowane. Pudełko jest bardzo piękne, nie pozostawiając nic do życzenia w porównaniu do dużych marek. Posiada kabel USB, folię ochronną na ekran i bardzo dobrze wykonaną instrukcję obsługi, z głównymi komendami i informacjami. Posiada silne emulatory i gotowe gry, ma doskonałą wydajność, a ekran jest niesamowitej jakości! Dwa systemy operacyjne są już na pokładzie. Linux i Android (ang.). Przyciski są również niesamowitej jakości! Konstrukcja jest niesamowita, a urządzenie jest bardzo lekkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    Doskonały produkt.Przybyliśmy szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    W porządku !!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.64
    • US$1,839.99
    • US$239.99
    • US$94.99
    • US$142.99
    • US$103.99
    • US$146.99
    • US$59.99
    • US$195.49
    • US$19.62
    • US$36.79
    • US$53.12
    • US$1,252.87
    • US$735.99
    • US$185.99
    • US$212.99
    • US$2,242.49
    • US$45.99