Opinie klientów

4.74 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    Doskonała konsola retro z najlepszym ekranem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkt jest bardzo dobrej jakości...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Jest ładny ogólnie, ale ma słaby sprzęt. Przeleci przez większość sprzętu retro, który miał 2d gry, ale dla 3D zacznie zmagać się z czymkolwiek po PSX. Nie kupuj tego myślenia można grać w gry PsP lub DC lub N64 z pełną prędkością. Tak zwane „7000 gier" to zbiór gier o porąbanych nazwach, najlepiej samemu szukać gier dla każdego systemu. Przynajmniej masz 16 GB karty microSD + 64 GB dziwnej marki, gdzie możesz wyrzucić gry. Gorąco polecam zainstalować ARCOS niż to firmware, aby uzyskać większość z tego urządzenia!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Teoretycznie pochodzę z Chin, ale przybyło w 7 dni i nie zatrzymali mnie na celnikach, więc byłem bardzo szczęśliwy. (wyszło za 79€ ostatecznej ceny z kuponem w wysokości 10€). Konsola sama w sobie, cud, ekran radosna i z nieco ponad 200dpi, co sprawia, że obraz jest chrupiący. Zainstalowałem Boba Arkosa i porusza PSx, N64, a nawet DC doskonale mnie zaskoczyło, to pokazuje, że społeczność daje mu duże wsparcie. Jedyną rzeczą, którą należy pamiętać, jest to, że mikro SD, które domyślnie są plastikowe chińskie, ale dostajesz dobry Sandisk 128 GB za 15€ na Amazon i latać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Dobry ekran i godziny zabawy, przeżywając moje dziecięce zabawy. Wielu powiedziało, że wolałoby pokrętło głośności, ale nie mam problemu z przyciskami góra/dół to jest reagujące i łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Na początku sceptycznie, ale wszyscy zostawili dobre recenzje i jestem skłonny się zgodzić. Nie najlepsze w emulacji Psp, Ps1 czy DC, ale dla GBA Snes, nie możesz się pomylić i już mi się to podoba!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Great Product! Exactly what I was looking for. Feels great in my hands, the screen is crisp and bright. The only negative is that the included screen protector was cracked and broken. Unfortunate, but the device itself is perfect.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    chłodne urządzenie, niestety przybyło całkowicie wyładowane, musi najpierw naładować akumulator

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Chciałam mieć kolor drewna, więc się ucieszyłam, że go kupiłam. Wibracje też były dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Dobra konsola przenośna, dobrze emuluje do PS1. Dostawa w 10 dni dobry serwis z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27,967
    • Ft23,346
    • Ft36,980
    • Ft40,399
    • Ft9,010
    • Ft10,874
    • Ft17,774
    • Ft30,143
    • Ft26,414
    • Ft7,860