Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(246)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2022

    Ekran jest znacznie lepszy niż RG351P, waga i rozmiar jest trochę więcej, nie tak kieszeni przyjazny, ale komfortowy, dźwięk jest świetny (nie stereo, ale bardziej wyraźny i głośniejszy niż 351P). Drewniany wzór plastiku wygląda jak prawdziwe drewno, bardzo ładne, guziki są tak, jak się spodziewałem, idealnie klikające, nie za trudne, nie za miękkie. Zintegrowane WiFi!!! Ochrona ekranu w zestawie! W pełni zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Doskonała konsola retro z najlepszym ekranem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Jest ładny ogólnie, ale ma słaby sprzęt. Przeleci przez większość sprzętu retro, który miał 2d gry, ale dla 3D zacznie zmagać się z czymkolwiek po PSX. Nie kupuj tego myślenia można grać w gry PsP lub DC lub N64 z pełną prędkością. Tak zwane „7000 gier" to zbiór gier o porąbanych nazwach, najlepiej samemu szukać gier dla każdego systemu. Przynajmniej masz 16 GB karty microSD + 64 GB dziwnej marki, gdzie możesz wyrzucić gry. Gorąco polecam zainstalować ARCOS niż to firmware, aby uzyskać większość z tego urządzenia!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Niesamowita konsola podręczna. Jest to najlepsza dostępna obecnie konsola w stylu Gameboya. Ceny Banggood są konkurencyjne, a produkt został wysłany szybko i dotarł w idealnym stanie. Polecam oglądać niektóre recenzje / tutoriale online, aby zobaczyć, jak niesamowita jest ta konsola. Po prostu upewnij się, że kupujesz karty SD dobrej jakości, aby zastąpić te, które są preinstalowane, ponieważ są bardzo złej jakości i zawiedzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Montaż i materiał są wysokiej jakości i doskonałe. Ekshibicjoniści są przepiękni. Włożyłem wysokiej jakości kartę micro SD i zainstalowałem na niej Emulację 351EC. Po tym jest o wiele lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Kupiłem go dla mojego pana młodego, a ja, który gra, on to uwielbiał, a ja również bardzo mi się podobał emulator

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Perfeito, fácil de mexer, ótima imagem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    solid construction, a beautiful screen, and passable software. I will enjoy tinkering with this bad boy. it feels nice in the hand, but there is eventual cramping, but that should be normal. The PS Vita made my hands cramp up to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Delivery time was about 12 days to Germany. No trouble with customs duty. Keep in mind that the black colour is some kind of transparent black. The device is working so far very good. I applied ArkOS. Installation of an individual OS is very easy, several tutorials for this are available on YouTube. Games which requires a higher processing power (especially PSP Games) are working ok, but in some cases not enjoyable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkt jest bardzo dobrej jakości...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$185.99
    • US$129.99
    • US$19.64
    • US$102.99
    • US$239.99
    • US$1,399.99
    • US$94.99
    • US$146.99
    • US$142.99
    • US$76.99
    • US$40.99
    • US$145.99
    • US$59.99
    • US$119.99
    • US$99.99
    • US$20.99
    • US$23.99
    • US$9.99