Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2022

    Jedyna karta pamięci dostępna w produkcie to 16 GB innej pustej karty pamięci musisz zainstalować bez rumu itp!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    arrived very good condition and high quality love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Top!! (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Urządzenie samo w sobie jest fantastyczne, jednak jest dostarczane tylko z jedną kartą SD i grą ZERO preinstalowaną.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Szybka wysyłka, po prostu zajmie 11 dni, aby przyjechać. I nie znalazłem żadnego problemu z urządzeniem. Słodkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przybył szybciej, niż myślałem, skoro miałem wrażenie, że przybędzie dopiero w przyszłym roku. Dość zaskoczony i cena była niesamowita.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wielkie urządzenie, ale miał pewne problemy z Battery i urządzenie nie jest wtyczką i grać trzeba umieścić trochę pracy, ale kiedy w końcu zrobiłem, że to wybuch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Idealne urządzenie do gier w stylu retro! Zwłaszcza ekran jest wspaniały, rozdzielczość i proporcje są idealne do emulacji. Warto jednak zainstalować niestandardowe firmware, takie jak 351Elec lub ArcOS. Byłoby fantastycznie, gdyby Anbernic współpracował ze sceną Open Source i wysłał urządzenie za pomocą automodernistycznego Open Source OS. Sam sprzęt jest jednak fantastyczny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Trochę się spóźnił ze względu na brak zapasów magazynowych, ale po sprawdzeniu odprawy celnej dostawa była szybka. Już miałem jeden z tych, więc wiedziałem, czego się spodziewać, emuluje wszystko do ps1 wielki, N64 nie tyle i będzie wymagać trochę poprawek, ale jak już wiem o emulacji wiedziałem, że to jest sprawa. Jeśli nie oczekujesz 100% zgodności z N64, polecam to każdemu, kto szuka ręcznego urządzenia do emulacji, ekran i ogólna budowa jest naprawdę ładna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Przybycie idealne, zaskakujące jakość tego urządzenia, który lubi gry retro, to pełny talerz! Przyszedł idealnie, zaskoczony jakością tego urządzenia, bo kto kocha gry retro, to naprawdę najlepszy wybór!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$117.99
    • US$107.40
    • US$1,089.99
    • US$40.24
    • US$149.99
    • US$104.99
    • US$139.99
    • US$179.99
    • US$22.99
    • US$1,199.00
    • US$499.00
    • US$99.99
    • US$92.99
    • US$596.84
    • US$236.99
    • US$149.99
    • US$159.99
    • US$32.33