Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(334)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(334)
    • 5 Star(316)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    ENG.: Niesamowite urządzenie. Jedyne, co mnie niepokoi, to fakt, że traci jakość analogowego kija. W porównaniu z RG350, kije analogowe są mniej sztywne niż poprzednik. To dziwne, gdy kupujesz następcę i kończysz, że brakuje ci starego. Ludzie na wideo mówią, że analog przypomina analog Nintendo Switch, ale tylko w wyglądzie. Musiałem również uruchomić inny system operacyjny (np. ArkOS lub 351Elec). Firma magazynowa przyniosła kilka błędów i zamieszania. Nie jest zoptymalizowany dla płynnej rozgrywki ze względu na rozdzielczość dla niektórych gier i itp. Ale, kiedy odświeżysz nowy system operacyjny (używam ostatnio ARKOS) i trochę wiedzy na temat konfiguracji RetroArch będziesz miał w rękach dobry kawałek palmtopu, zdolny do tak wielu rzeczy. Na przykład gry PSP, takie jak Castlevania X, Megaman X Marverick Hunter, PES 2011 lub Patapon (nie jest grą akcji) działają wystarczająco ładnie. Nie zachęcano mnie do gry N64 czy Dreamcast. Umieścili RG351P na krawędzi jego możliwości, więc nie chcę być tym sfrustrowany. Chętnie gram w 100% w gry, które są w bezpiecznej strefie dla jego urządzenia. Inną rzeczą, która wciąż mnie wkurza, jest dostęp do WiFi. Pierwsze wydanie RG351p ma wewnętrzny chip WiFi, ale zdjęli go z powodu błędu dźwiękowego. Nie był z adapterem WiFi i miałem dość kiepski okres próbując użyć wielu adapterów OTG i WiFi. Żaden z nich nie zadziałał. Kilka dni później powiedziano mi, że jest tylko kilka adapterów WiFi, które łączą RG351p z WiFi'em. Kupiłem TP LINK TL-WN725N, i nadal czekam na przyjazd i mam nadzieję, że to zadziała. Ogólnie, musisz pamiętać, że jeśli jesteś perfekcjonistą jak ja, będziesz potrzebował trzech rzeczy: 1. Odwrotny know-how 2. Jak uruchomić nowy system operacyjny, w przypadku, gdy chcesz spróbować innego podejścia. 3. Tolerancja. Nic nie będzie idealne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Ten laptop jest świetny, jest wyposażony w kilka gier, czysta nostalgia, przetestowałem wiele gier i najbardziej lubiłem, że we wszystkich grach, nie miałem problemu z opóźnieniem, odpowiedź jest natychmiastowa, to był mój największy strach, Proponuję, aby każdy mógł kupić bez obaw, ponieważ dostawa, którą kupiłem w dniu 17.03.2021 przybyła 13/04/2021, czyli 28 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Podoba mi się konsola, płynność, która uruchamia gry retros. Moja ocena to 4 na 5 gwiazdek, ponieważ producent nie zawiera mikro czytnika USb karty SD. Aby przejść gry, które dotyka mają już jeden lub adapter i funkcja wifi nie działa, drugi powód jest dlatego, że system przechowywania konsoli jest dobry, ale czasami jeśli próbujesz nagrać grę bezpośrednio w grze może nie być zapisany, Już mi się to zdarzyło kilka razy i naprawdę nie wiem, czy to ta sama konsola czy problem z kartą SD. Na wszystko inne bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Przybył bardzo szybko opublikowany na 26/07 otrzymane w Brazylii w dniu 04/08 i dostarczone na mój adres na 09/08 Video Game topzera zbyt bardzo, kochał gładkie gry, skupiony bardzo, Ps1 działa doskonale PSP w zależności od koła gry w 100% N64 przynajmniej gry, które są już zainstalowane, działają prawie idealnie, akumulator przybył 100% naładowany, pokazuje to jakość użytych komponentów i że w trakcie trasy nie wyładowywał się, jak w przypadku wielu urządzeń, Był wart każdego centa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Najlepszy produkt. Doskonała jakość. Kupiłem go 14 października, dotarł 23 października. Został wysłany stamtąd 19-ego. Tylko 4 dni zajęło mi dotarcie z Chin do moich rąk. Gorąco polecam zakup.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Nie zamyka się, ma świetny dźwięk i mnóstwo emulatorów. Wysokiej jakości produkt! Mogą kupować bez strachu. Dotarcie do Brazylii zajęło tylko 11 dni! Bardzo się cieszę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Świetna konstrukcja, wygodne przyciski, wybór gier jest dobry i świetny ekran. Zalecam zainstalowanie 351Elec lub AROS, aby uzyskać lepszą wydajność na emulatorach. Przybyli w ciągu 12 dni i nieopodatkowane przez celników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Εξαιρετική φορητή ρετρό κονσόλα 👍🏻 Άψογη ποιότητα κατασκευής, πολύ καθαρή οθόνη και πολύ καλό πάτημα κουμπιών 👍🏻 Συστήνεται ανεπιφύλακτα παίδες 😉👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dotarł w zaledwie 8 dni z China Magazine do UK. Super szybka dostawa. Produkt ma bardzo dobrą jakość w porównaniu z innymi chińskimi urządzeniami. Polecam wam ściągnąć zaktualizowany Emuelec albo nawet ArkOS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Jeden z najlepszych emulatorów podręcznych dostępnych dla PS1 i wcześniejszych systemów. Jednak, - Zamień kartę microsd na niezawodną markę. Ten, który z nim przychodzi, jest znany, że szybko zawodzi. - Firware na karcie microsd jest w porządku, ale jeśli wygooglujesz 351elec i zastąpisz nim firmware, znajdziesz jeszcze lepszy system w obsłudze gier PSP i N64 (chociaż nie jest to jeszcze doskonałe ze względu na ograniczenia sprzętowe).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 810
    • Ft40 478
    • Ft28 784
    • Ft53 336
    • Ft33 591
    • Ft29 683
    • Ft36 019
    • Ft15 581
    • Ft30 820
    • Ft16 966
    • Ft19 449
    • Ft15 581
    • Ft11 425
    • Ft4 195
    • Ft11 776
    • Ft86 582
    • Ft29 983
    • Ft9 002