Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Dojazd przed ustalonym czasem, jest dobrze zapakowany i w idealnym stanie, wszystko działa bardzo dobrze... Nie miałem problemu z cłami, jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu jest doskonałe usługi 😃 Banggood dziękuję bardzo! ❤ jest pewien, że nadal kupuje w przyszłości, zdobyły się na lojalny i wdzięczny klient z ich usług premium 😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Stał się ulubieńcem moich synów. Na początku nie jest łatwo używać, nawet dla dzieci nie było oczywiste, jak zrobić co. Ale oni szybko sami wynaleźli, jest wiele przydatnych filmów na youtube aby go używać. Już zaznaczyli, że potrzebują kolejnego, żeby mogli grać na raz. Jest dużo, ale jest na nim mnóstwo zabawek, a do tego zostało wysłane już 128-gigowe karty SD. Następnym krokiem będzie sprawdzenie, jakie inne gry możemy na nim pobrać. Gorąco polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Jest najbardziej udaną konsolą podręczną w Retro Game. RG351P oferuje komfortową zabawę z wysokiej jakości plastikową obudową. RG351M, wersja metalowa, jest dostępna. Nie przegap tego na wyprzedaży.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Skrzynka była zepsuta, ale element był w porządku, podoba mi się światło RG351P w porównaniu do 350M, a także interfejs, bardziej przyjazny dla użytkownika bez tych kujonów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Zły: Na stronie było 10-15 dni dostawy, ale zajęło to 33 dni. Strona mówi, że są gry 10 000, za które zapłaciłem ekstra, ale ma bliżej gry 2 500. Nie wszystkie gry grają dobrze i wiele nie jest w języku angielskim. Wybór gry nie jest tak dobry, jak mógłby być. Gry N64 i Dreamcast nie grają dobrze: Jakość budowy jest doskonała, a przyciski czują się świetnie. Ekran jest niesamowity. System jest wysoce konfigurowalny, co może naprawić niektóre z powyższych kwestii. Możesz dodać własne gry i zmieniać emulatory, co może być konieczne, aby zmienić to, czego systemowi brakuje poza polem. Istnieje wiele zasobów online, aby pomóc w tym. Ogólnie, cieszę się, że mam to i czekam na więcej badań. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Szybka wysyłka, konsola dotarła do celu w idealnym stanie wraz z odpowiednim pudełkiem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    très bon produit. dommage qu'il y à pas beaucoup de jeux dreamcast. et nintendo 64.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Najlepszy laptop, jakiego spotkałem...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobry produkt, funkcjonalny i wiele zabawnych gier, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 988
    • Ft28 671
    • Ft39 155
    • Ft29 627
    • Ft42 238
    • Ft28 980
    • Ft41 621
    • Ft29 596
    • Ft18 515
    • Ft20 347