Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Moja recenzja jest taka, że po raz pierwszy kupuję grę na Banggood, a nawet samą chińską maszynę do gier. Został wysłany w ciągu około 2 godzin po zakończeniu zamówienia i rozliczeniu 19 października, a ostatecznie dotarł 27 października. Korzystając z Japan Direct Mail, śledzimy go od Chin do wysyłki przez OCS. W Japonii, Sagawa Express był drogą, która była sprawdzana przez pionierów. Chciałbym również, aby nawiązał pan do przeglądu sprawy pana poprzednika Kiedy go kupiłem, byłem zaskoczony wyjątkowym produktem, który w pełni zaspokoił moje pragnienie posiadania. Mam wrażenie, że oprogramowanie działa bardzo dobrze. Gniazdo TF1 nie został zapieczętowany od czasu przybycia produktu, ale czy nie został zapieczętowany ostatnio? Ponadto, tym razem jest to dodatkowa uwaga do ochrony LCD. To ciekłokrystaliczne szkło ochronne? (nie wiem, czy to szkło), ale to naprawdę idealny rozmiar dla ciekłego kryształu Kilka razy ją przepisałem i nie udało mi się. W szczególności pęcherzyki powietrza pozostały po lewej stronie aluminiowej obudowy. Jeśli jednak nie jest to straszny błąd, myślę, że w ciągu kilku dni będzie to jasne i czyste. Byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkich naszych produktów, witryn e-commerce i usług dostawy. Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    la consola llegó perfecta y funciona a las mil maravillas. el protector de pantalla llegó roto por eso no le doy 5 estrellas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo szczęśliwy. doskonałe osiągi i wysokiej jakości wykończenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Miał tylko 2/4 śrub i był brudny na ramie... Nie zamawiałbym stąd!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Wszystko świetnie, przybył przed przybliżoną datą i w idealnym stanie. Działa świetnie na prawie wszystkich platformach, a ekran jest radością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    To jest zajebiste. Jakość wykonania jest bardzo dobra. Jakoś nie mogłem zainstalować ArkOS, ale musiałem iść z najnowszą wersją 351ELEC i nadal jest kilka błędów, które wymagają naprawy. Poza tym to urządzenie oszałamiające. Jednak 351V jest nadal moim ulubionym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Otrzymana konsola szybko i w świetnym stanie. Jest to podstawowy model z tylko jedną kartą micro SD. Będziesz musiał dostarczyć drugą kartę do przechowywania gier na. Konsola wysokiej jakości, konsole Abernic to wysokiej jakości konstrukcje ręczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    The device quality and feel i excellent. I installed 351Elec after recommendations by Russ from Retro Game Corps, she that gives it a very simple pickup and play interface. I haven't played a lot, it's intended as a gift, but everything I've tested had worked as expected!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Bardzo dobry zakup i zajęło tylko tydzień, aby przyjechać. Ale należy pamiętać, że jeśli nie ma w dostawie, niech jej w sklepie i nie ostrzec, trzeba śledzić, co z drugiej strony nie działa zbyt dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Świetny produkt, naprawdę mi się podoba. Należy pamiętać, że w zestawie 16gb nie ma żadnych plików bios do uruchamiania emulatorów ani żadnych gier romb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$349.99
    • US$147.99
    • US$96.99
    • US$124.99
    • US$129.99
    • US$142.99
    • US$46.99
    • US$81.99
    • US$29.99