Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Bardzo lekki, kompaktowy, łatwy do przenoszenia i tak duży jak iPhone XR. Metalowa powłoka ma luksusowy charakter. Zawartość opakowania jest bogata, a folia ochronna na wyświetlaczu jest dołączona. Możesz grać wokół tytułów zaraz po ich zakupie. Występ był doskonały i cieszyliśmy się z wszystkich tytułów gry wygodnie. Ta przenośna maszyna do gier jest idealna dla tych, którzy chcą grać w gry retro z łatwością!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Niesamowita konsola, świetna konstrukcja i niesamowita jakość. Bardzo konfigurowalny. Zakochałem się w tej konsoli! Odtwarza wszystko idealnie do Ps1. Dreamcast jest lepszy, jeśli załadujesz zaktualizowane emulatory. Sega Saturn i PSP trafiają lub nie trafiają w zależności od gry. Większość gier 2D działa dobrze... Gry 3D już nie tak bardzo. Zastąpiłem standardowe firmware na ARKOS, który obsługuje aktualizacje Wi-Fi i emulatory. Znacznie lepsze doświadczenie w porównaniu do firmware akcji. Nie łamacz umowy, ale analogowe kije mają bardzo mały dryf jak przełącznik joyconów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Doskonały produkt! solidny i bardzo piękny design. Przybyłem bardzo szybko i nie byłem opodatkowany. Dziekuję!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Dobra, przywieziony w 5 dni z Chin, mógł pójść jeszcze szybciej, jeśli paczka nie zajęłaby 3 dni na 5 godzin jazdy między magazynem a moim domem, trudno zrozumieć, że... Ale hej... reszta na górze, wspaniała konsola, ale metal jest zimny! I bardzo cięższy... Ale jego zegarek jest naprawdę dobry...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Właściwie jest o wiele lepiej niż się spodziewałem. UX jest łatwy i zrozumiały, ale jakość dźwięku nie jest aż tak dobra. Nie widziałem jednak żadnego problemu w wykonaniu egzekucji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2022

    doskonały produkt, zawiera wszystkie opisane składniki. Szybko przybył do Brazylii, nie ma problemu z opodatkowaniem. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Produto de ótima qualidade e belo acabamento. Cartões SD que acompanham o aparelho infelizmente são de baixa qualidade, sem marca, causam travamentos.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Myślę, że RG351MP jest jak dotąd kulminacją serii RG. Metalowa konstrukcja jest doskonała i wzbogaca umysł poprzez posiadanie go. Został zastąpiony z RG351M, ale był to rozczarowujące wykończenie z niską rozdzielczością MP rozwiązuje problem rozwiązywania problemów i jest bardzo zabawny. Cieszę się, że go kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Bardzo dobre dzięki za wsparcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    doskonały produkt! przyszedł dobrze zapakowany, bezbłędny produkt i nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$94.99
    • US$82.64
    • US$142.99
    • US$103.99
    • US$59.99
    • US$22.99
    • US$239.99
    • US$43.99
    • US$223.09
    • US$47.99