Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Bardzo lekki, kompaktowy, łatwy do przenoszenia i tak duży jak iPhone XR. Metalowa powłoka ma luksusowy charakter. Zawartość opakowania jest bogata, a folia ochronna na wyświetlaczu jest dołączona. Możesz grać wokół tytułów zaraz po ich zakupie. Występ był doskonały i cieszyliśmy się z wszystkich tytułów gry wygodnie. Ta przenośna maszyna do gier jest idealna dla tych, którzy chcą grać w gry retro z łatwością!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Niesamowita konsola, świetna konstrukcja i niesamowita jakość. Bardzo konfigurowalny. Zakochałem się w tej konsoli! Odtwarza wszystko idealnie do Ps1. Dreamcast jest lepszy, jeśli załadujesz zaktualizowane emulatory. Sega Saturn i PSP trafiają lub nie trafiają w zależności od gry. Większość gier 2D działa dobrze... Gry 3D już nie tak bardzo. Zastąpiłem standardowe firmware na ARKOS, który obsługuje aktualizacje Wi-Fi i emulatory. Znacznie lepsze doświadczenie w porównaniu do firmware akcji. Nie łamacz umowy, ale analogowe kije mają bardzo mały dryf jak przełącznik joyconów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Właściwie jest o wiele lepiej niż się spodziewałem. UX jest łatwy i zrozumiały, ale jakość dźwięku nie jest aż tak dobra. Nie widziałem jednak żadnego problemu w wykonaniu egzekucji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Myślę, że RG351MP jest jak dotąd kulminacją serii RG. Metalowa konstrukcja jest doskonała i wzbogaca umysł poprzez posiadanie go. Został zastąpiony z RG351M, ale był to rozczarowujące wykończenie z niską rozdzielczością MP rozwiązuje problem rozwiązywania problemów i jest bardzo zabawny. Cieszę się, że go kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Retoro gra wiele tytułów tak kompletnych, rozmiar tak dobry, SEGA SATURN trochę wolny, PSP trochę wolny, PSX blisko doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Doskonały, otrzymany bardzo szybko, produkt jest dokładnie opisany w idealnym stanie pracy. Cena równolegle z innymi sprzedawcami, Banggood jest najlepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Nie oczekiwałem szybkiej dostawy, ponieważ była to wersja chińska, ale przybyło znacznie szybciej niż się spodziewaliśmy! Dziękujemy za szczerą odpowiedź!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Doskonałe wszystko, otrzymałem dokładnie to, co kupiłem i myślałem, że zajmie to dłużej, ale przybyłem wcześniej, próbowałem już gry i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Nie ma nic do powiedzenia w chwili obecnej, po prostu jak opisano, nie ma problemu i otrzymał kilka dni wcześniej. Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Sprawy mają się bardzo dobrze Istnieje subtelnie słaba emulacja odpowiedzi klucza krzyżowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$259.99
    • US$89.99
    • US$349.99
    • US$96.99
    • US$55.99
    • US$147.99
    • US$142.99
    • US$55.19
    • US$12.69