Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Urządzenie dotrzymuje obietnic. Dobrze było kupić wersję M, Metalowa obudowa leży bardzo dobrze w dłoni. Na karcie Micro SD są właściwie wszystkie stare Nintendo Sega itp.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Ładny produkt & szybka dostawa. Nie ma pytań o jakość budowy, ponieważ jest to produkt Anbernic. Tylko negatywne komentarze są takie, że jest cięższy niż się spodziewałem, odkąd przywykłem do plastikowej wersji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Aluminiowa obudowa nie jest tania, ale jest trochę ciasna. Emulator rozpoczął się bez problemów, ale jeśli chodzi o jedyny emulator psp dodany z 351p, FPS spadł do około 20 w grach z elementami 3d i nie mógł być prawidłowo odtwarzany, więc lepiej byłoby pomyśleć o tym jako bonus. Rozdzielczość ekranu spada poniżej rg350m, ale nie przeszkadzało mi to w tym rozmiarze. GitHub posiada oprogramowanie, które wprowadza parę podtale i gry doujin. Jeśli chcesz uruchomić PPSSPP, możesz dodać kontroler do Androida, ale jeśli chcesz uruchomić gry retro na luksusowym przenośnym sprzęcie do gier, jest to bardzo zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Super Produkt kann ich nur weiter empfehlen für Retro Fans. natürlich sollte man die originalen Spiele zuhause haben um sich nicht in einer Grauzone zu befinden die anderen einfach löschen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Obiekt pożądania, bardzo dobrze wykonany, wykorzystanie aluminium i wysokiej jakości tworzyw sztucznych, również wyświetlacz jest bardzo piękny, w sumie jest również ciężki dając poczucie solidności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Szybka dostawa, doskonała jakość, absolut trzeba kupić, jeśli chcesz grać w swoje ulubione gry retro na bieżąco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Bardzo dobry i polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Świetna jakość! Wysłany w tydzień do Turcji. Żadnych dodatków za ładunek. Dostarczone z Aras Cargo. Aby namierzyć paczkę w Turcji, wystarczy zadzwonić do nich i podać swój zarejestrowany numer telefonu, a oni podają krajowy numer namierzający paczki. Gry zawarte w karcie są dobre i dobrze wybrane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Urządzenie jest naprawdę dobre. Jest ciężki ze względu na metalową obudowę, ale jakość wykonania jest naprawdę świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Przybył w idealnym stanie, doskonały 🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 479
    • Ft51 426
    • Ft34 065
    • Ft45 530
    • Ft11 462
    • Ft26 858
    • Ft114 649
    • Ft32 099
    • Ft15 393
    • Ft3 780