Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Produkt dotarł do Indii z 20 dni. Martwił się o namierzenie, ponieważ nie było informacji o śledzeniu po wysłaniu produktu z magazynu sprzedawcy. Identyfikator został przydzielony zaraz po przybyciu produktu do Indii i przekroczeniu ceł. To trwało kilka dni, jak zostało w ciemności. Po jakimś tygodniu dostałem wiadomość od kuriera z identyfikatorem i dostałem ją w kilka dni. Nie wybrałam normalnej dostawy na szczęście. Teraz do produktu przyszedł z niemarkową kartą 128 GB. Trochę ciężki niż oczekiwano, ale ma jakość zbudowaną premium. Mieć mały rysik na górze, ale nie wiem czy problem dostawy czy produkcji. Jest to w zestawie gier na różne platformy. Świetnie się bawi. Ogólnie zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Jest to bez wątpienia urządzenie premium. Jakość wykonania jest na najwyższym poziomie, a urządzenie odtwarza gry do ps1 bez błędów. Dostawa była tylko kilka dni w ciągu szacowanej daty dostawy, czego można się spodziewać, ponieważ transport międzynarodowy ma problemy już od jakiegoś czasu, a także był bardzo blisko świąt, więc nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Jest to bardzo kompaktowa i lekka ręczna maszyna do gier. Jest tego samego rozmiaru co smartfon, więc możesz go nosić w kieszeni. Jest wyposażony w 128GB micro SD karty, dzięki czemu możesz grać w tysiące tytułów retrogaming zaraz po zakupie. Łatwo poruszać się i grać w gry Nintendo 64 3D płynnie. Ta przenośna maszyna do gier jest idealna dla tych, którzy chcą grać w stare gry zawsze i wszędzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Tak bardzo zadowolony z produktu i sposobu jego zapakowania. Tylko jedna skarga, która nie jest odpowiedzialna za Banggood. Ale urządzenie nie współgrało z ładowarką USB typu C. To frustrujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Coś wspaniałego, paczka przyszła w 7 dni. Woow. Express. Konsolka idealna, taka jaka miała być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Content, zamówienie przyszło za tydzień... O co prosić więcej. Sprzedawca zalecił...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Super szybka dostawa„jakość wykonane rzeczy' gra świetnie wygląda fantastycznie 'załadowany z gier" bardzo szczęśliwy 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Otrzymałem produkt nie taki, jak opisano. Zamówiłem i zapłaciłem za wersję 128GB i dostałem tylko 64 GB. Dlatego muszę odesłać towar z powrotem. Nie polecam. To strata nerwów i czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    szybka dostawa. słabo zapakowane ,tylko w folię ale na szczęście przyszło ok. Super jakość. Zakup bardzo udany. Nie wiem czy tak ma być ale brak plomby na wejściu karty jest tylko na karcie sd. oby gwarancja nie była potrzebna. Jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Zadowolona z pakietu i w ogóle, obecnie go ładuję, i nie mogę się połączyć czekając na zabawę z tym dzieckiem. Poczułam dziecięce podniecenie, gdy tylko dostarczono je 1 dzień wcześniej niż się spodziewano. Dzięki, Banggood :))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$74.60
    • US$199.99
    • US$169.99
    • US$48.99
    • US$77.37
    • US$36.99
    • US$349.99
    • US$82.99
    • US$94.99
    • US$90.92
    • US$18.89
    • US$61.20
    • US$81.99
    • US$82.99
    • US$24.99
    • US$259.99
    • US$169.99