Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Konsola przybyła w 4 dni super wysyłka Po przybyciu konsola jest prezentowana w swoim pudełku z dwoma podręcznikami, kablem typu c do ładowania i urządzeniem z już wewnątrz karty sd dla pamięci wewnętrznej (zawiera już gry) Konsola i doskonałe wykonanie z futerałem całkowicie w aluminium, sprzężenie zwrotne klawiszy i wielki, a także czas pracy na baterii pozwala na kilka godzin gry System operacyjny jest bardzo intuicyjny i łatwy w obsłudze Jeśli szukasz konsoli emulatora, aby przeżyć dobre czasy, to jest dla Ciebie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo dobra maszyna. Szukałem przenośnego emulatora na moje zajęcia z gier wideo. Jest doskonały, ponieważ pozwala natychmiast pokazać odniesienie do gry, o której myślisz. Istnieje wiele zainstalowanych gier, a większość z nich działa. (jak wszystkie emu, niektórzy Romowie nie przechodzą). System jest pod Linuksa, trochę skomplikowany, ale mamy możliwość dodawania gier. (jeszcze nie zrobione). Wyjście wideo i wifi. Uczucie metalowej ramy jest bardzo przyjemne i daje prawdziwe wrażenie solidności. Ekran jest bardzo ładny, a zasilanie bardzo prawidłowe. Interfejs nie jest zbyt estetyczny, ani praktyczny, ale musi być w stanie się zmienić. Ogólnie, świat gier retro jest na dnie naszej kieszeni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Już kocham tę konsolę. Bardzo wysoka jakość budowy, duża moc przetwarzania, którą można zobaczyć na PSX grach. Myślę, że za taką kwotę, jaką mam, to prawdziwa wartość dla pieniędzy. Bardzo łatwy w instalacji gier, istnieje wiele samouczek online i wiele stron, które są gospodarzem darmowych ROM-ów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Po długim oczekiwaniu (zamówienie zostało złożone dnia 30/12/2020, a pakiet otrzymałem dnia 02.03.2020 r.) Udało mi się uzyskać mój wspaniały RG350M. Pakiet początkowo „utknął" w Luksemburgu, ale Banggood zwrócił mi go (dojechał w 15 dni!). Banggood jest zawsze niezawodny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybka dostawa do Turcji. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Gra w retro, salon gier, SNES, Megadrive, GBA... Idealne do gier 2D. Widziane moc RG350M nie chcą grać w nowsze (Dreamcast, N64...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Nie mogę się doczekać. Ładuje 😄

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Produkt jest bardzo dobry. Jakość materiału jest bardzo dobra. Wszystkie stare gry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Nigdy nie myślałem, że to będzie takie niesamowite. Nie mogę się doczekać, żeby to sprawdzić, ale pierwsze testy były niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo wysoka jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft52 278
    • Ft32 566
    • Ft44 356
    • Ft13 536
    • Ft52 832
    • Ft26 296
    • Ft32 950
    • Ft16 464
    • Ft45 377
    • Ft31 365
    • Ft20 123
    • Ft4 433
    • Ft7 284
    • Ft6 949
    • Ft91 488
    • Ft17 928
    • Ft59 248
    • Ft12 915