Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2021

    To piękna konsola podręczna. Dla mnie to wspaniałe, bo nie potrzebuję tak wielu zapalników, ale dobrze wiedzieć, że tam są. Bateria jest w porządku i ma długi czas, ale ładowanie też, i to okropne. Wszystkie przed psx są doskonałe (a jeszcze lepsze z zbóje cfw) i psx jego grywalne, jeśli chcesz, oczywiście nie jest to ciężka gra. Czynnik formy i rozmiar są świetne dla kogoś, kto szuka czegoś naprawdę przenośnego, a ekran wygląda wspaniale. Jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    O RG280V não é para todos: seu foco é ter a maior portabilidade possível, com um hardware potente e construção Premium. Se é isso que procura, esse é o melhor console do mercado. Parece ser um console feito pela Nintendo, tamanha a qualidade do aparelho, dos botões, do som e da tela. Estou me adaptando ainda ao sistema, mas é super fácil de usar. De Playstation pra baixo tudo roda praticamente perfeito. Achei apenas difícil alcançar o L2 por ter mãos pequenas. É possível ainda instalar uma CFW baseada no RG350, melhorando a performance do aparelho e adicionando mais emuladores.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Kocham to! Trochę za małe dla moich rąk (będzie wziąć się w garść od Etsy), ale gra w każdą grę tak płynnie, bez względu na platformę. Dostarczony do Kapsztadu Południowej Afryki w mniej niż miesiąc. Warto było czekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonałe wykończenia i jakość ekranu. Jest z tysiącami gier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Doskonała przenośna konsola, to już jest wszystko preinstalowane, ale można dodać więcej gier. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Dzięki produkt zgodny, przybył dość szybko. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wspaniale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Naprawdę niesamowite, dobra baza gier!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dostarczone w 7 dni i jestem tak zadowolony z czasu dostawy, a także samo urządzenie. 1. Bardzo dobrze zbudowany 2.Dinguix to stary OS, ale idealny do emulacji do PS1 3.Bardzo łatwe do zainstalowania własnych gier 4.Żadnego analogowego kija, więc nie można grać konsol, które używają go jak Dreamcast, ale znowu sprzęt nie będzie w stanie go obsługiwać. 5. Uwielbiam czynnik formy, jest bardzo mały, ale wystarczająco duży dla rąk, chyba że masz bardzo duże ręce, ale piękne jest możliwość wpakowania tego do plecaka lub jeansów bez obaw łamania analogowego kija lub nie móc usiąść... Jeśli chcesz grać i podróżować dużo, to jest system dla Ciebie w tej cenie nie możesz się pomylić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Niesamowite małe urządzenie! Niezwykle dobrze zrobiony jak na koszt. Niektórym może nie podobać się czynnik małej formy. Osobiście, uwielbiam jak mały i zwarty jest. Świetna wydajność i czas pracy na baterii. Świetny ekran też!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 567
    • Ft52 559
    • Ft29 623
    • Ft34 083
    • Ft54 152
    • Ft26 326
    • Ft13 695
    • Ft33 445
    • Ft40 454
    • Ft5 349