Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Na czas bardzo dobry 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dobre produkty, ale nie USB C typu. Mikrousb Tybe, moc & Kontrola gier,,,,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Wielka konsola była z kablem HD i dwoma kontrolerami tony zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo dobra maszyna z dużym ekranem i wieloma grami. To trochę kłopotliwe do kontrolowania, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Wszystko perfekcyjne i sprawne! Jest tam wszystko, co zostało opisane. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dobry odbiór. Wielkie godziny gier w perspektywie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Niemal 5 gwiazdek. Solidna konstrukcja, ładny ekran, dobre sterowanie Ale nie radzi sobie z naśladowaniem Nintendo 64 smothly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wczoraj otrzymałem uzupełnienie mojego zakupu. Wszystko dobrze jest idealne. Dziękuję.. kompletny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Très bonne console pour le prix je suis très satisfait de cette achat juste bouton L et R un peut dur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Produkt zgodny z opisem. Przybył w dobrym stanie i kompletny. Odpowiednio zabezpieczona w opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 623
    • Ft52 559
    • Ft59 567
    • Ft54 152
    • Ft34 083
    • Ft14 650
    • Ft13 695
    • Ft26 326
    • Ft25 481
    • Ft14 077