Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Bardzo zabawne, ale n64 gry są bardzo wolne, karta 64gb jest w większości pusta, ale bardzo łatwo jest dodać nowe gry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Świetna gama gier z obsługą PlayStation1! Po długim czasie użytkowania, jestem bardzo zadowolony. Dwa kontrolery nie miały problemu i działały idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wszystko jak powiedział, bardzo ładny ekran, d pad jest dobry może być e trochę lepszy, wiele gier można dodać więcej, można grać na pełnym ekranie lub oldschool, jeśli wyszukujesz jak zapisać naciśnij start wybierz do otwarcia menu w grze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Świetny produkt!!!! Wydaje się działać świetnie!!! Myślałem, że będzie więcej gier takich jak Ps1 i Atari, ale i wszystko to jest świetne!!! Dzięki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobra konsola w cenie jestem bardzo zadowolony z tego zakupu tylko przycisk L i R jeden może twarde.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Trzymaj się, zostań z Bogiem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Gra dobrze... Ekran jest bardzo jasny, a dla mnie trochę na dużej stronie (przyzwyczajam się do 4" ekranu). Ale ogólnie, wielkie OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Kocham to 😁 To doskonała maszyna do gier!!! Polecam ją wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 567
    • Ft52 559
    • Ft29 623
    • Ft34 083
    • Ft54 152
    • Ft25 481
    • Ft26 326
    • Ft13 695
    • Ft33 445
    • Ft16 552