Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Przybędę wcześniej niż się spodziewaliśmy, sprawdzę, jak sobie radzi. Dziękuję bardzo dziewczyny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Absolutnie niesamowite, co 8x8 pikseli może zrobić. Nie tylko świetny gadżet dla eksperymentatorów, ale też przydatny do usterek termicznych w sprzęcie elektronicznym. Nagrałem film i dogłębną recenzję na temat www.AReResearch.net

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Porównanie temperatury z termometrem podczerwieni było OK różnice około -1 stopni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Good little thermal camera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bardzo przydatne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Die Wärmebildkamera ist eine kleine Platine, welche sich über den USB-Anschluss an einer Powerbank betreiben lässt. Die Lieferung beinhaltet nur die Platine ohne Anleitung oder Kabel. Die Bildreaktion kann man als recht langsam bezeichnen, da ich aber keine Vergleichsmöglichkeiten habe, nehme ich das mal als normal an. Ansonsten funktioniert sie recht gut, auch die Bedienung ist sehr einfach uns selbsterklärend. Zur Einstellung den mittleren Knopf drücken und anschließend mit den anderen beiden den gewünschten Temperaturbereich einstellen. Bislang hab ich sie nur auf kleine Distanzen getestet. Soll ja bis 7m funktionieren...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Dobra mała, podstawowa kamera termiczna, ale robi swoje! Przetestowałem podgrzewając śrubokręt i zobaczyłem wynik 👍 Dobre do szukania zwarcia obwodu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Polecam wszystkim w Banggood. Polecam wszystkim w Banggood. Polecam wszystkim w Banggood. Polecam wszystkim w Banggood. Polecam wszystkim w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Measured temperature highly depends on the surface's reflectivity. Ral temperature approx 5 Centigrades, surface metalic lack on steel sheet (car dors, parker more than 3 hours, long enough to balance temperature). Note: Glitches on the foto are caused by original covering sheet, LCD itself is OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft121 719
    • Ft3 344
    • Ft4 336
    • Ft60 858
    • Ft136 633
    • Ft9 735
    • Ft4 349
    • Ft11 256
    • Ft51 729
    • Ft3 953
    • Ft115 633
    • Ft3 344
    • Ft5 018
    • Ft6 692
    • Ft4 866
    • Ft45 643
    • Ft4 683
    • Ft6 022