Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2022

    Dostałem fajną lampkę na imprezie Snap Up, dostarczoną w niecały miesiąc zwykłą pocztą. Działa bezbłędnie. Może być montowany zarówno na powierzchniach poziomych, jak i pionowych. Ma również antypoślizgowe paski gumowe na dole, więc można po prostu położyć na biurku. Port ładowania jest micro USB, kabel jest dostarczany w pakiecie. Posiada 3 ustawienia temperatury barwowej, a przez długie naciśnięcie tego samego przycisku można również dostosować jasność. Nie testowany na to, jak długo może pracować sama na baterii, po prostu trzymam go podłączony przez cały czas. Kolejna słodka oferta od Banggood, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo dobry, łatwy w użyciu. Jak na bardzo mały stolik nocny mam blisko łóżka, jest to zbyt wygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Dobrze świeci, przygotowanie do stołu jest wystarczająco mocne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Niesamowity produkt, oświetlenie jest wystarczające i jasne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Ładna lampa, jest jasna. Ten, dla którego go kupiłem jest idealny. Łodygi wyglądają na miękkie, więc mam nadzieję, że nie zmiękną, a głowa pochyla się od ciężaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Top, to po prostu szkoda, aby nie przynieść wtyczki do libacji z usb cabp bezpośrednio do łańcucha Posiada nocne światło na stopie, a górna lampa ma 2 natężenia, jeden gorący, a drugi zimny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dotarł na czas, jakość jest odpowiednia, dziękuję! I nie mogę dać ci dokładnego opisu czasu i opłaty. Dobrze, że dali nam długi kabel do ładowania, więc jest o wiele bardziej użyteczny, nawet jako konwencjonalne lampy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Bardzo dobrej jakości lampa z miękkim wykończeniem nic taniego! Jest ładowalny i oprócz tego, że jest w stanie umieścić go z pincet ma również anty-pill na podstawie, aby położyć go na meblu. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Najlepszy produkt, szybka dostawa. Bardzo jasne światło, bardzo jasne. /Szybka ładowarka. Kupuję jeszcze dwa takie same.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    this light is great! i bought it for my son so he could read and have a night light and he loves it! it’s ver handy and durable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$8.88
    • US$11.54
    • US$48.99
    • US$15.25
    • US$32.88
    • US$49.99
    • US$44.85
    • US$36.99