Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    .... Dodatkowe lampiony do wszystkich zastosowań... .. aluminium, a nie plastik. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. Szybka misja!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    ... Bardzo dobre latarnie... Dla ich wymiarów... Nie spodziewałem się tak dokładnej konstrukcji. .. Bardzo dobry do samochodu, którego używałem. .. Bardzo szybka misja!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dobra jakość, instrukcja w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    The lights are Super Bright....transforming night into a daylight.....kudos Banggood.....recommended for buying.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Wziąłem tył ciężarówki, świetnie się świecą. Obudowa aluminium, szkło z tworzywa sztucznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Dobry niezawodny i ekonomiczny produkt - stosunkowo szybka dostawa - doskonała jakość opakowań dla transportu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Te małe lekkie pręty są bardzo jasne i działają doskonale na przodzie mojego atv, dziękuję Banggood dostawa była szybka i darmowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Dobra jakość wykonania, ale jeszcze nie zainstalowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Miły i funkcjonalny, doskonały również dla jeep renegade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Doskonały, oryginalny produkt i brak wody wchodzi, bardzo silny zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you