Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(701)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(701)
    • 5 Star(682)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2020

    Okttt do miejsca otrzymał paczkę w odpowiednim czasie. Na pewno dokonam innego zakupu na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    ok!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Good cable. Including it in my new build

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobrej jakości by kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Wspaniały XT60 z masy. Bardzo mi się podoba! Wysokiej jakości kaptury! Zlutowany, by przykryć osłonkami ochronnymi i bez skurczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    i was hoping it was the male n female but two battery side male plugs. thats ok though as ive chopped some battery ones so they will get used. good quality and nice plugs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2019

    Super convenient to have. Nice flexible silicone wire. High quality XT60 connectors with the protective shroud. Best price on the internet. What else could you ask for? Very happy with these!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2017

    this cable is really practical for my drone, it connects to the battery. the quality is very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 217
    • Ft1 846
    • Ft2 586
    • Ft3 698
    • Ft2 586
    • Ft4 806
    • Ft3 326
    • Ft4 438
    • Ft3 326
    • Ft4 438
    • Ft4 438
    • Ft3 326
    • Ft8 879
    • Ft3 326
    • Ft4 438
    • Ft2 586
    • Ft4 438
    • Ft11 840