Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(389)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(389)
    • 5 Star(381)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    très bien. comme décrit. arrivé en France, Vendée, en deux semaines.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2017

    If you accidentally bought a battery with T-plug, this is the indicated purchase. Extreme quality and resistance. I use it all the time on my drone and have never had any problems. Very good and cheap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2016

    Pozwala na podłączenie pakietu ze złączem T do odbiornika z gniazdem XT60 Ciasne pasowanie zapewnia pewny kontakt i utrudnia rozłączenie nawet w przypadku dużych wibracji czy też delikatnego szarpnięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    ottimi adattatori Dean e xt 60, utilissimi per i miei carica batterie, prezzo ok e anche la spedizione nei tempi canonici+++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2016

    Estaba buscando un adaptador de T Plug a XT60 de calidad, para poder utilizar en mi Eachine Racer 250 algunas baterías antiguas, que aún estaban bien, pero que tiene conectores T Plug. Este adaptador está funcionando muy bien y me ha permitido seguir utilizando esas baterías con conectores T Plug.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Idealnie. Bardzo się cieszę, że jest bardzo dobrze wykończony, otworzyłem jeden, aby zobaczyć jak doszło do spawania i jest bardzo dobrze spawany, bardzo odporny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2017

    Delivery time was extremely fast! Just 6 days with priority direct mail! Product is of good quality, seems to do it's job well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wyścig

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Bardzo poręczne dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    Perfecto para lo que cuesta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$1.99
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$9.07
    • US$5.76
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$8.04
    • US$16.16
    • US$12.64
    • US$20.78
    • US$6.92
    • US$13.85
    • US$26.55
    • US$10.38