Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2021

    Produkt jest bardzo dobry, piękny i bardzo dobrze wykończony, może nawet popełniam błąd, ale pramina to nie jest włókno węglowe, ma powszechny wygląd plastiku. Włókno węgla ma wygląd przeplatanego materiału, z trzecim obrazem poniżej 👇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    . Bardzo dobre łopaty doskonała konstrukcja i oryginalne dopasowanie szybko dostarczyć do chili, pozostaływxelentes z moim diabłem x360 lub gaui x3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Cześć Właśnie dostałem paczkę, ale brakuje dwóch ostrza zamówiłem dwa ostrza × dwa ostrza, które dostałem. Możesz mi przekazać resztę? Zwróć mi 50% zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Szkoda, że w reklamie jest włókno węglowe i są plastikowe, ale plastik jest dość sztywny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Niesamowite ostrza ogonowe za przystępną cenę, na pewno kupiłbym jeszcze kilka do helikoptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Pierwotna refrakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ok, dobra paczka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Wyrównaj produkt tak dobry, ale bądź ostrożny, na przejściu zamówienia i jak napisano na stronie, myślimy, że mogą być 2 zestawy dwóch ostrza, podczas gdy jest tylko jeden... To normalna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Idealnie pasuje do mojego Trexa 500. Zajęło mi trochę czasu, aby dotrzeć na backorder, kiedy zamówiłem, ale warto było czekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Produkt i wielka szkoda, że Banggood zajęło mi prawie miesiąc, by wykonać moje zamówienie piórko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 897
    • Ft4 356
    • Ft2 176
    • Ft10 168
    • Ft51 213
    • Ft3 991
    • Ft23 971
    • Ft17 433
    • Ft10 168
    • Ft31 236
    • Ft15 980
    • Ft19 612
    • Ft7 262
    • Ft6 171
    • Ft4 356
    • Ft20 700
    • Ft9 441
    • Ft16 706