Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2020

    Niesamowita podkładka dla myszy! Materiał i konstrukcja są oszałamiająco, i bardzo dobrze działa z drogimi i tanimi myszami. Testowałem to z jabłczaną magiczną myszą i tanim HP i działa bardzo dobrze z obu! Pakiet jest bardzo dobry, aby pomóc w transporcie bez zabierania dużo miejsca. 10/10 Uwielbiałam to

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To był mój pierwszy zakup od Banggood. Jestem pod wrażeniem, że przybyłem po 6 dniach od zamówienia bardzo szybkiej dostawy. Jakość produktu jest doskonała. Będę zamawiał z Banggood w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Na stronie była mowa o czasie dostawy około 10-12 dni. Jednak paczka dotarła dopiero po miesiącu, ale ponieważ towary pochodzą z Chin trzeba spodziewać się dłuższego czasu dostawy. Podkładka dla myszy jest naprawdę ogromna i czuje się naprawdę dobrze od jakości. Na początku śmierdzi trochę srogie, ale myślę, że z czasem się ustatkuje. Wygląda świetnie i warto go kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Wcześniej miałem corsair MM300 o grubości 3 mm, a dodatkowy 1 mm, który zapewnia Akko, zaskakująco zmienia poduszkę. Zdecydowanie ma większe tarcie niż MM300, ale mogę się przyzwyczaić. Poza tym, świetne dla niskiej wrażliwości. Jakość druku Akko/10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przybyło z 18 dni roboczych, odbierając dni celne, pudełko przybyło całe gówno, ale pad jest w idealnym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Mousepad jest miękki i bardzo dobrej jakości. Szew jest bardzo ciasny, ale ze względu na miękkość, jest raczej podkładką kontrolną. Nigdy nie musiałem tego wyprostować, po prostu wyszedł z pudełka idealnie. Przepraszam za obraz niskiej jakości, ale wygląda pięknie. Zszyte krawędzie nie drażnią ramion z powodu miękkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Jakie słodkie! Przyszedł około 3 tygodni i jest taki piękny! Nie ma żadnych zmarszczek dzięki pudełku, które przyszło. Jednak ma intensywny zapach gumy:( Ogólnie bardzo wygodny i ładny myszpad c:

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Super szczęśliwy. Zajęło tylko 16 dni, aby dotrzeć do Portugalii i wygląda fantastycznie. Będzie jeszcze lepiej wyglądać w moim nowym studiu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Bardzo dobra podkładka dla myszy, mysz dobrze się ślizga i wygląda bardzo ładnie. Również dobre dla FPS. Jakość jest świetna. Dostarczenie w ciągu półtora tygodnia również bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    ES
    26/10/2020

    Wygląda świetnie. Miękki dotyk i wygląda na dobrą jakość. Jest bardzo ładna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,022
    • Ft17,401
    • Ft15,225
    • Ft30,081
    • Ft19,266
    • Ft18,644
    • Ft19,141
    • Ft16,468
    • Ft17,401
    • Ft2,390