Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    (If you are looking for reviews I wrote a big on on the AKKO keyboard - the one with the japanese characters!) But basicly, long story short, I´m from Portugal (EU) and so I was scared to buy from an asian website. Turns out the items arrived much earlier than expected, and the quality is amazing! The mousepad is heavy, which to the touch feels very sturdy and luxurious. And at the same time is very soft to the touch and elegant. The colors are true to image and I am 100% happy with my purchase. (I also bought the keyboard and the wrist rest from the same collection.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Niesamowita podkładka dla myszy! Materiał i konstrukcja są oszałamiająco, i bardzo dobrze działa z drogimi i tanimi myszami. Testowałem to z jabłczaną magiczną myszą i tanim HP i działa bardzo dobrze z obu! Pakiet jest bardzo dobry, aby pomóc w transporcie bez zabierania dużo miejsca. 10/10 Uwielbiałam to

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To był mój pierwszy zakup od Banggood. Jestem pod wrażeniem, że przybyłem po 6 dniach od zamówienia bardzo szybkiej dostawy. Jakość produktu jest doskonała. Będę zamawiał z Banggood w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Na stronie była mowa o czasie dostawy około 10-12 dni. Jednak paczka dotarła dopiero po miesiącu, ale ponieważ towary pochodzą z Chin trzeba spodziewać się dłuższego czasu dostawy. Podkładka dla myszy jest naprawdę ogromna i czuje się naprawdę dobrze od jakości. Na początku śmierdzi trochę srogie, ale myślę, że z czasem się ustatkuje. Wygląda świetnie i warto go kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Wcześniej miałem corsair MM300 o grubości 3 mm, a dodatkowy 1 mm, który zapewnia Akko, zaskakująco zmienia poduszkę. Zdecydowanie ma większe tarcie niż MM300, ale mogę się przyzwyczaić. Poza tym, świetne dla niskiej wrażliwości. Jakość druku Akko/10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przybyło z 18 dni roboczych, odbierając dni celne, pudełko przybyło całe gówno, ale pad jest w idealnym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Mousepad jest miękki i bardzo dobrej jakości. Szew jest bardzo ciasny, ale ze względu na miękkość, jest raczej podkładką kontrolną. Nigdy nie musiałem tego wyprostować, po prostu wyszedł z pudełka idealnie. Przepraszam za obraz niskiej jakości, ale wygląda pięknie. Zszyte krawędzie nie drażnią ramion z powodu miękkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Jakie słodkie! Przyszedł około 3 tygodni i jest taki piękny! Nie ma żadnych zmarszczek dzięki pudełku, które przyszło. Jednak ma intensywny zapach gumy:( Ogólnie bardzo wygodny i ładny myszpad c:

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Super szczęśliwy. Zajęło tylko 16 dni, aby dotrzeć do Portugalii i wygląda fantastycznie. Będzie jeszcze lepiej wyglądać w moim nowym studiu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Bardzo dobra podkładka dla myszy, mysz dobrze się ślizga i wygląda bardzo ładnie. Również dobre dla FPS. Jakość jest świetna. Dostarczenie w ciągu półtora tygodnia również bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 604
    • Ft7 741
    • Ft5 449
    • Ft12 263
    • Ft2 475
    • Ft6 130
    • Ft4 426
    • Ft3 745
    • Ft11 582
    • Ft2 165
    • Ft11 582
    • Ft8 360
    • Ft12 945
    • Ft4 767
    • Ft11 148
    • Ft7 152
    • Ft6 192
    • Ft7 121