Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Zamówiłam różowe przełączniki i są cudowne. Czy kilka małych modów i klawiatura czuje się bardzo ładny i opakowanie było bardzo dobre i pakiet dotarł w 9 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Klawiatura pojawiła się dokładnie w dniu szacowanej daty dostawy i była z odpowiednim typem przełącznika. Bardzo zadowolony z jakości budowy i czuje się świetnie do pisania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Powiedział, że wysyłka potrwa 8-10 dni, a przyszła za 8. Świetna jakość, poprawne przełączniki, niebieskie Akko. Świetny serwis. Kupimy od nowa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Kocham igt to moja pierwsza klawiatura mechaniczna, wszystkie nakrętki były w odpowiednim kolorze (fiolet jest niesamowity!!!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Naprawdę ładna klawiatura w przedziale cenowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo dobra dostawa i dobra klawiatura 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Jestem nowa w klawiaturach Mecha i chciałam mieć budżet z góry, kiedy to zamawiałam. Dostajesz to, za co płacisz... Pasuje do zdjęć z listy, ale nie daje rady i wydaje się tani. Świetna obsługa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Otrzymałem klawiaturę po dwóch tygodniach, śledzenie nie jest dobrze zaktualizowane, ale dotarł w idealnym stanie, klawiatura jest bardzo ciężka, i otrzymałam złe przełączniki (pokazano różowy), ale bardzo ładna deska, różowe przełączniki są liniowe, A światła CAPS LOCK i NUM LOCK są jasne i łatwe do odczytania. Dodatkowe kolorowe nakrętki są łatwe do wymiany i są z pociągnięciem klawiszy. Ma niewielki kąt bez stóp do góry i obejmuje dwie różne wysokości stóp, a kabel USB-C jest w stanie wyjść z klawiatury w trzech miejscach.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Klawiatura jest wytrzymała, dobrze zbudowana i wysokiej jakości. Przybywam z różowymi przełącznikami i hałasem, kiedy pisanie jest minimalne, nic denerwującego. Jako jeden klej chciałbym klawiaturę być hotswap, niestety nie jest. Recenzja: YouTube. com/zegarek?v=r3eyOKU6W5k

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 632
    • Ft19 008
    • Ft19 008
    • Ft16 790
    • Ft19 008
    • Ft18 374
    • Ft20 275
    • Ft25 028
    • Ft21 543
    • Ft8 552