Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Więc. Co mogę powiedzieć o tej klawiaturze : To moja pierwsza klawiatura mechaniczna, chciała bezprzewodową, więc to był dobry huk dla dolców, nie bardzo zainteresowany RGB ( jest tylko z białymi światłami ) Zakup żółtych przełączników Gateron ( Używam go do pracy, dużo piszę ) Są bardzo miękkie i ciche jak na klawiaturę mechaniczną. Jedyną „złą rzeczą" jaką bym powiedział o tej klawiaturze jest to, że jest ona dobra, makrela makr, jest kilka wbudowanych w makra i opcja dostosowania niektórych klawiszy, ale nic naprawdę wyszukanego, więc ogólnie, nie jest zły zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    So far so good. Well packaged with lot of accessories including pink and blue highlight keycaps. Came within 3 weeks of ordering (CN->AUS} Very happy. Worth the full price, yet I would wait for a discount if you're not in a hurry to purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Jak na razie jestem pod wrażeniem. Przyjemny w dotyku i wpisaniu klawiszy i nie- błyszczący. Połączenie Bluetooth łatwe i stabilne. Back Lite wygląda trochę dziwnie ze względu na solidne klucze, ale wykonuje swoją pracę w warunkach niskich. Gładkie przełączniki. Dodatkowe kolorowe klawisze to świetny pomysł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    Solid construction, compact size without sacrificing dedicated keys like arrow keys and home/end/pgup/pgdn. The included keycaps and overall quality of the plastic used in the body are very good, also very nice looking mechanical keyboard! Typing on this keyboard is a joy (I got Cherry MX Brown switches) and it's pretty quiet compared to other mechanical keyboards that I had the change to test. I didn't give it 5 stars for the appearance because of the lack of backlight illumination but that's just my personal taste, IMO Akko could have included it for people like me, folks that don't like backlight illumination or RGB can just turn it off, right?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    IT: Dobra klawiatura poziomu wejścia z pewnymi wadami, które nie sprawiają, że to najlepszy zakup.Myślę, że jest to najlepszy wybór dla tego, co dotyczy taniego 75%. Klawiatura jest solidna, bez skrzypienia i bez zginania, a podwozie jest oczywiście wykonane z polimeru. Klucze są barwnikowe pbt, które nie są złe, ale biorąc pod uwagę, że na akko neon znajdziemy podwójne ujęcia, byłoby miło włączyć je do tego produktu (Oczywiście w momencie zakupu byłem świadomy, ale nie mogę tego uniknąć w recenzji). Kłuty nie są złe, ale zdecydowanie nie są dobrymi stabilizatorami: nadal robią mniej hałasu niż większość tanich klawiatur i, ewentualnie, smarowanie ich będzie miało dobry wynik. Szkoda, że klawiatura nie nadaje się na hot-swappable. To samo dotyczy żółtego Gateron, który wolałbym usunąć, aby je smarować.Bluetooth działa bardzo dobrze, chociaż nie gram, a kabel jest normalny od c do A, z plastikową powłoką i markową akko. Legendy, przy dokładniejszej kontroli, wydają się niewyraźne włosy na brzegach, ale to nie do zauważenia szczegół. Po aktywacji światło przechodzi przez zakrętki, co mi się podoba, ale bez wątpienia jakość. Zapas paska kosmicznego jest nieco nachylony (może mniej niż 1 stopień), i chociaż nie ma to wpływu na zapis, to szczególnie denerwuje mnie, że przestrzeń jest lekko nachylona. (Nie wymieniłem żadnych przycisków na kolorowe w dodatku, więc nie wiem, czy problem jest również obecny w innych) EN: Dobry poziom wejścia 75% MKB z drobnymi kwestiami Zalety: - 75% układu - Twardy, nie napina się i nie waży przyzwoicie - Wymiany akcji i pchnięcia - Bluetooth jest dobry - Ogólnie niesamowite doświadczenie w pisaniu Wady: - Barwnik pod PBT (w tym punkcie cenowym, podwójny strzał byłby lepszy) - Nie nadaje się do hot-swappable (nie można smarować/ zmieniać przełączników/stabów) - Pasek przestrzeni nachylony nieznacznie (<1° prawdopodobnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    As my first mechanical keyboard, I feel very satisfied. Although I think that linear switches may not be for me. Tried creating a macro for macOS, but is not possible from the keyboard. To switch ALT with the WIN key for macOS you need to change it in System Preferences > Keyboard > Modified Keys and select AKKO Keyboard. Delivered in 7 days from CZ to RO.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Świetna klawiatura, była dostarczona szybciej niż sobie wyobrażałem. Pudełko jest w bardzo dobrym stanie, nawet nie wygląda na to, że kupiłem je z Chin, wygląda na to, że wziąłem bezpośrednio z magazynu. Jedyną rzeczą, która mnie zasmuciła jest fakt, że nie znalazłem oprogramowania na stronie internetowej, ale działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Klawiatura była z problemem sprawności (jeden zacisk został wypchnięty poza futerał, który spowodował deformację tworzyw sztucznych) Ale po obejrzeniu, jak bezpiecznie demontować klawiaturę i złożyć ją ponownie, działa i wygląda jak nowa, wygląda i czuje się naprawdę dobrze. Dałbym 5 gwiazdek, gdyby nie atak serca, że mam zepsutą klawiaturę po rozboksowaniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To moja pierwsza mechaniczna klawiatura od prawie dwóch dekad! Chciałem coś przystępnego i solidnego do wielu urządzeń, a to jest tam na górze! Kupiłem tę klawiaturę z różowymi przełącznikami i jak na razie nie są one kliknięte do tego stopnia, że jest ona zauważalna dla innych ludzi. Ale wydaje mi się, że może mi to wystarczyć na kilka lat i doświadczenie tego, jak przyzwoita klawiatura może się czuć i brzmieć. „Cichy" w jego nazwie jest z kolorami klawiszy, a nie z dźwiękiem klawiatury, ostrzegam! Moja skarga to światła na tym czymś. Krwawią przez klawisze zbyt mocno do momentu, kiedy wyłączam światła, nieważne jak fajna jest funkcja. Niedroga klawiatura mechaniczna, która jest naprawdę łatwa dla nowych kommers do doświadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Świetna klawiatura, jedyny minus to nie jest backlight ale w cenie mamy wysokiej jakości klawisze, świetny układ i przełączniki wiśniowe. Posmarowałem stabilizatory, żeby lepiej go usłyszeć, ale bez nawilżania nie jest źle. Otwarcie klawiatury jest trochę trudne i może uszkodzić obudowę, więc nie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft16 345
    • Ft14 831
    • Ft19 070
    • Ft18 162
    • Ft24 519
    • Ft15 740
    • Ft23 914
    • Ft13 620