Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    Doskonały produkt. Widziałem go recenzji na Youtube wideo, podobał mi się i kupiłem za pół ceny, wiedząc, że jest jakości, ale bez większych oczekiwań. To przerosło moje oczekiwania. Od pierwszej chwili do godzin pisania, czujesz jakość, a ogólne doświadczenie jest bardzo przyjemne. Jakość budowy jest doskonała, a zdjęcia nie oddają sprawiedliwości jak piękny jest osobiście, poza tym jak wygodne przełączniki Cherry MX przynosi w magazynie. Zamówiłam go z dostawą do domu do Valparaiso w Chile, 5 czerwca, i dotarła 15 lipca, dwa dni przed planowaną datą (17 lipca). Był bardzo dobrze zapakowany, a pudełko nie było ledwie uszkodzone, poza tym, że było trochę wgniecione. Po co mówić o treści, która nie została uszkodzona w najmniejszym stopniu. Możesz nie mieć RGB, hot swap lub bezprzewodowy, ale ogólna jakość i przyjemne doświadczenie użytkowania więcej niż dorobić do ceny. Doskonały zakup, doskonały produkt i bardzo dobre doświadczenie. PS: Na obrazkach widać pakiet wysyłkowy, klawiaturę, nowo usunięte klawisze, przełączniki Cherry MX Red, a na koniec klawiaturę po zmianie kilku klawiszy dla białych klawiszy dołączonych do zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Prawda jest taka, że ta klawiatura zaskoczyła mnie bardzo miło, za cenę jaką ją kupiłem(63€) z Cherry mx red( które, nawiasem mówiąc, są cudowne w dotyku) klawisze 85% PBT, Super elegancki design i dobre opakowanie to po prostu prezent. Czuję się, jakbym od lat wyrzucał swoje pieniądze na klawiatury do gier (G613, G-Prodigy, K65 et.). Jedynym mankamentem jest dostosowanie się do bardziej kompaktowej klawiatury, ale to zostanie rozwiązane w ciągu 1 tygodnia lub mniej. Przynieś osłonę od kurzu. (co doceniam, ponieważ jest dużo kurzu w moim pokoju) Kilka białych elementów, jeśli chcesz zmienić projekt klawiatury, kilka pęsety do usuwania części (nie są najlepsze), kabel z wejściem typu C do klawiatury i USB do pc i to. Radziłbym Akko także wydrukować swoje logo w białym kluczu przestrzeni. (Ja osobiście lubię biały, ale nie mając logo vs niebieski, ponieważ trzymam niebieski). Jeśli chodzi o Bangood, bardzo szybko w ich dostawie, za co dziękuję i że jeśli pudełko przybyło nieco zmiażdżone (chociaż przypuszczam, że jest to problem transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JUNK
    JP
    19/03/2021

    Rozwój niebieskiego koloru ma piękną gradację, a klawisz nie ma żadnych oznakowań na powierzchni, co jest proste i chłodne. Był łatwy w użyciu i kupiłem czerwoną oś, ale był cichy i idealny do gry. Klawiatura również była konfigurowalna, a my byliśmy w stanie zmienić kolor częściowo. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Uwielbiam tę klawiaturę. Zawiera białe klucze i to, co jest na zdjęciu. Bardzo piękna i dobra jakość, dla mojej pierwszej klawiatury mechanicznej, jestem naprawdę zadowolony. Czerwień wiśniowa jest bardzo wygodna, prawie miękka, gdy dojdziesz do dna. Próbowałem coś zagrać (Osu!, Dota 2, Audiossurf... ) I podobało mi się. Brakuje mi trochę tego głupka, ale się przyzwyczaję. Szybka wysyłka, przybył w mniej niż tydzień (i przed weekendem!):) Dziękuję za świetny produkt i usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Klawiatura jest fantastyczna! Trochę czasu zajęło mi przyzwyczajenie się do czerwonych przełączników, z którymi kamera, ale było warto! Uczucie pisania jest niesamowite. Spawałem kilka diod, skoro zarząd ma dla nich stanowiska. BR: Klawiatura jest fantastyczna! Trochę zajęło mi przyzwyczajenie się do czerwonej wiśni, ale było warto! Uczucie pisania jest rewelacyjne. Przyspawałem parę ledów, skoro płyta ma do tego odpowiednie pozycje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Dobra wysyłka. Weź około 2 tygodni, aby dotrzeć do kraju, i kilka dni więcej mój lokalny kurier, aby wysłać dostawę. Bardzo ładna klawiatura, ładne nacięcia na pasku przestrzeni, chociaż przełącznik LShift wydawał się trudny do naciśnięcia i nie gładki do odbicia (czy to problem smarowania?) Chociaż to było bardzo miłe w pisaniu, ponieważ pochodzę z klawiatur laptopów. Przełączniki wiśniowe są zgodne z prawem, choć obracane do góry nogami (przypuszczalnie pasują do diod LED-ów z północnej strony). Ogólnie dobry zakup i jakość produktu. Niezły kunszt, Akko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    This model is perfect for me desing are clean and minimalistic. Stabilizers are good but not perfect (a little bit ruttle), switches are like ordynary cherry mx red, unfortunetly white enter keycap was damaged as you can see on foto, box was also dented. (It would be better to pack in one extra box to make sure that every peace of product will be fine!) I shiped from Spain to Poland mainly by GLS. If you don't need OLED and Bluetooth I highly recomend this product for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JprVIP2
    CL
    29/06/2021

    Llegó inclusive antes de la fecha señalada, buen producto. Excelente calidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Pomimo nie uzyskania mojego zamówienia za pierwszym razem wokół personelu w Banggood sprawił, że było super łatwo dostać kolejną klawiaturę odesłaną w moją stronę. Paczka była w świetnym stanie i jest niesamowita. Jestem podjarany usługą i produktem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Świetna klawiatura, dotarła w idealnym stanie. Dużo ładniejsze niż na zdjęciach. Zapłaciłem 289,00 R$ na promocji, za obecną cenę (447,42 R$) Nie warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 240
    • Ft14 270
    • Ft42 152
    • Ft21 240
    • Ft13 274
    • Ft25 888
    • Ft11 946
    • Ft36 177
    • Ft23 564
    • Ft29 871
    • Ft45 472
    • Ft11 282
    • Ft17 589
    • Ft19 249
    • Ft21 240
    • Ft11 282
    • Ft15 266
    • Ft18 253