Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Klawiatura jest niesamowita. Dokładnie jak to, co oglądałem w recenzjach. W idealnym stanie nic się nie zepsuło. Tylko rozczarowaniem jest to, że mam zwykły breloczek, zamiast tego, który recenzenci nie mieli nic wielkiego. Dodatkowe klucze też wyglądają dobrze. Dostawa trwała 7 dni, więc to naprawdę szybko, biorąc pod uwagę, że pochodzi z Chin.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Kochałam tę klawiaturę, bo jest dobra w dotyku, widać, że jest wytrzymała, ciężka, by być mała, a jej przełączniki to chwała. W moim przypadku dostałem Cherry MX Browns, bo pochodzę z jakiegoś MX Blue, który mnie nie przekonał. Dotyk na początku jest trudny, ale jednocześnie mija. Cherry MX Browns, pomimo tego, że w społeczności klawiatury jest bardzo znienawidzona dla mnie, pokochałem to uczucie i dźwięk, ponieważ nie wydaje się zabawką jak MX Blue. Wymaga to większego nacisku, aby włączyć przycisk w porównaniu do Blue, a one są cichsze. Stabilizatory, które przychodzą są bardzo dobrze osiągane, ponieważ nie tańczą klucza Jest wyposażony w wymienne klawisze i przycisk, aby je łatwiej usunąć, dodatkowe klawisze, które przychodzą dają odrobinę poprawy klawiatury. Jedynym problemem dla mnie są strzały, bo są zbyt blisko siebie, a ty nieumyślnie naciskasz strzałę, której nie chciałeś. Należy również pamiętać, że kiedy mieszkam w Hiszpanii i jestem przyzwyczajony do hiszpańskiego układu ciężko jest mi nauczyć się nowego układu, chociaż jestem pewien, że się do niego przyzwyczaisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo dobra jakość, naprawdę ich kocham, chciałem ich w Czerwonych Przełącznikach, ale nie, zamówiłem je w Blue i nie są w ogóle denerwujące, klucze są piękne i wbrew niektórym recenzjami, które widziałem, Możesz użyć klawiszy od F1 do F12 i obsługiwać głośność komputera, piękny i kompletny:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Niesamowita jakość produktu, opakowanie było nieco uszkodzone, ale zawartość była całkowicie w porządku, działa zgodnie z przeznaczeniem i przybyło wcześniej niż oczekiwano. Imponująca jakość klawiatury, bardzo dobrze wykonana, lekko uszkodziła opakowanie po przyjeździe, ale wnętrze i produkt były całkowicie nienaruszone, polecane w 100%, przybyło wcześniej niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Przybyła szybko i poza zwykłymi trafieniami na opakowaniu nie było żadnych uszkodzeń przy jego przybyciu. - Wszystkie klucze działają zgodnie z oczekiwaniami, ale miałem problemy z rozszyfrowaniem co robią zestawy Fn-Button, ponieważ podręcznik jest w całości po chińsku, ale dla mnie to w porządku. Pakiet zawiera więcej rzeczy niż tylko klawiatura btw: Przybyło również z Keycap-removal-tool, dość długi kabel usb-a2usb-c, 10 1 dodatkowe nasadki klawiszowe i plastikowa osłona, aby uniknąć opadnięcia kurzu na klawiaturę 🙂 - Na zasilaniu tablicy znajdują się dwa diody LED, a jeden jest poniżej klawisza TAB, a drugi obok klawisza BackSPACE i to trochę cię oślepia. Wkleiłem trochę spokoju papieru, usuwając nasadki, ale jeśli nie masz nic przeciwko: LED wyłącza się po naładowaniu klawiatury. Jak na razie nie było problemów z podłączeniem się przez BL do urządzeń nawet w całym pokoju (~5m), więc to też jest dobre. - Brązowe przełączniki, które wybrałem brzmi bardzo ładnie i uczucie przy naciskaniu jest wygodne, ale potrzeba trochę czasu, aby przyzwyczaić się do wysokości klawiatur. Jest to mniej więcej podwójna wysokość użycia klawiatury w laptopie. = Zdecydowanie warte pieniędzy za mechaniczną klawiaturę z tym słodkim stylem. Dostajesz tutaj wysokiej jakości produkt 👍 ( Teraz muszę zobaczyć, jak długo to potrwa ^^

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Wielka klawiatura. Niestety oba światła nie wyłączają, co jest dość irytujące i sprawia, że klawisz po lewej nie wygląda w odpowiednim kolorze. Dla tej immy daj mu 4 gwiazdki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Ten komputer to spełnienie marzeń! Uwielbiam ten dźwięk i jest niezwykle kompaktowy. Ale to, co naprawdę sprowadza go do domu, to jego projekt i estetyka. Nie mógłbym być bardziej zadowolony z mojego zakupu! Gdyby ktoś z Portugalii to czytał, zamówiłem w sobotę z Hiszpanii, przyjechał we wtorek. Niezwykle szczęśliwy! Dziękuję bardzo za niesamowitą obsługę!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wiśniowa nowa rewizja, bez piasku, łodygi natłuszczone, wiśniowa dziura. Super 5 gwiazdek radzę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Naprawdę lubię warte swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 474
    • Ft19 842
    • Ft13 125
    • Ft15 873
    • Ft25 337
    • Ft8 545
    • Ft10 072
    • Ft13 736
    • Ft24 116
    • Ft14 957
    • Ft18 010
    • Ft17 094
    • Ft16 483
    • Ft19 231
    • Ft18 315
    • Ft24 727
    • Ft15 873
    • Ft12 759