Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(341)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(341)
    • 5 Star(303)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Zamówiony do Rumunii z CZ i przybył w ciągu tygodnia. Wygląda i czuje się świetnie. Zamówiłem z Cherry Brown włącznikami, to nie jest cicha klawiatura, dodam dodatkowy lubczyk dla lepszego dźwięku. Ogólnie to jest warte wszystkich pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Do Indonezji zajęło tylko 9 dni, dużo wcześniej niż przewidywano. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i jestem bardzo zadowolona z jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Po tym, jak Ducky One Mini umarł na uszkodzone podwozie USB-C, poszedłem na poszukiwanie nowej 60% klawiatury, by wypełnić moje małe potrzeby ;) Po przeczytaniu recenzji i założeniu, że klawiatury AKKO są dostępne tylko na Drop.com, byłem bardzo zaskoczony, że BangGood oferuje AKKO 3068 za rozsądną cenę. Standardowe przełączniki Cherry MX i łączność bluetooth były dla mnie dużym punktem sprzedaży i złożyły zamówienie. Czas wysyłki był bardzo dobry, zamawiam z magazynu CZ do Holandii i klawiatury wysłane w 6 dni roboczych. Podręcznik nie był dla mnie dostępny w pudełku, ale nauczyłam się szyfrować połączenia bluetooth po szybkim szukaniu w sieci. (Fn-Tab, aby umożliwić BT, Fn-(e/r/t) wybranie jednego z 3 profili). Bluetooth działa świetnie, a klawiatura jest w stanie czuwać, jeśli urządzenie zostanie w gotowości, aby zaoszczędzić baterię. Do tej pory używałem klawiatury na 3 urządzeniach, Linuksie i Windowsie, i to wspaniale łatwo się komponuje. Jakość Build jest wytrzymała, a waga klawiatury jest w sam raz. Nie ma tu światła wstecznego, ale to nie jest dla mnie przełomowe. Dołączone klawisze są białe z szarym akcentem i dają ładny retro dotyk. Planowałam założyć różne nakrętki, ale jakość tych z magazynu jest tak wysoka, że je trzymałam. Klawiatura posiada dodatkowe zestawy Enter, Backspace, klawisze strzałek i pasek przestrzeni w kolorze fioletowym i niebieskim. Model, który kupiłem z Cherry MX Reds ma ładny dźwięk. Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z klawiatury i zdecydowanie mogę polecić ją wszystkim, którzy chcą ładne 65% klawiatury bez rozbijania banku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Uwielbiam klawiaturę, ale był błąd w opakowaniu i w końcu dostałem dwa klawisze prawej strzałki zamiast jednej prawej i lewej. Było trochę trudno uruchomić bluetooth, ponieważ nie ma żadnych informacji w instrukcji użytkownika, a ja musiałem szukać jej w reddit. Opisuję to poniżej 1- Najpierw ustaw przełącznik na dole klawiatury na Włącz (lub NO, w zależności od tego, czy producent zepsuł literowanie). 2- Przełącz klawiaturę na tryb Bluetooth trzymając Fn Tab, aż zacznie mrugać pod klawiszem Tab. 3- Następnie trzymać Fn E (lub R lub T)*. Po kilku sekundach klawiatura powinna być odkryta. * Możesz połączyć do 3 urządzeń: E na jednym urządzeniu i 2 inne na R i T.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Ogólnie jest o wiele lepiej niż się spodziewałem. Stabilizatory były wcześniej nalubione, to było zaskakujące. Dlatego dłuższe klawisze są zauważalnie całkiem ładniejsze niż reszta klawiszy. Kupiłem go za pomocą czerwonych przełączników liniowych, i po użyciu kliknięć przez jakiś czas mogę powiedzieć, że nieznacznie wydłużają moją prędkość pisania, co jest miłe. Ja też kocham klawisze. Bluetooth świetnie radzi sobie w pisaniu, ale nie wiem jak to jest w grach. Są tylko dwa minusy: 1. Jest jakiś sygnał. Nie jest to zbyt zauważalne podczas pisania lub korzystania z klawiatury, ale jeśli zwracasz uwagę, możesz go wyraźnie usłyszeć. Jak widziałem na filmie :3ildcat, problem ten można rozwiązać za pomocą kilku modów. 2. Są dwa białe diody na prawym górnym i lewym obszarze klawiatury. Zapalają się przy podłączeniu kabla USB-C. Chciałbym, żeby nie istniały. Jest jeszcze jeden diod LED do blokady nasadek, więc nie mam na to żadnych skarg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Po dwóch tygodniach dotarł do Francji Paryż. Kocham tę klawiaturę, jest mała kompaktowa i jakość jest super 👌. działa bardzo dobrze, nie ma duchów, nadal nie znam żywotności baterii, ale mogę to zmienić po tym wszystkim w tej cenie jest super ładne. Bltw, ktoś wie jaka bateria jest w środku?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Przesyłka była szybka z Wielkiej Brytanii. Produkt jest wysokiej jakości, Nie ma słabego plastiku. Klawisze są przed lubczytane, a cała klawiatura ma do tego świetny dotyk. Podekscytowany do rozpoczęcia stosowania!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dostawa była bardzo szybka, tylko 13 dni do Chile. Materiał klawiszy jest doskonały, a czerwona wisienka zmienia cudo. Bardzo zgadza się z zakupem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Miło mi się przełączyć z membraną, ale wymiana klucza kosmicznego może być trochę nerwowa, ale to tylko wyrywanie gnidy. Ogólnie kochać kompatybilność i czuć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Świetna jakość klawiatury i tryb bezprzewodowy działa lepiej niż się spodziewałem, bez opóźnień w wejściu. Cudowna klawiatura i wspaniale wpisywać. Żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 868
    • Ft25 095
    • Ft26 513
    • Ft24 663
    • Ft45 444
    • Ft17 633
    • Ft24 663
    • Ft15 598
    • Ft27 130
    • Ft30 521
    • Ft25 588
    • Ft17 263
    • Ft18 312
    • Ft17 263
    • Ft18 497
    • Ft16 955
    • Ft19 422
    • Ft17 263