Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Doskonały, do użycia już opalone, jest najpiękniejszy klawiatura, jaki kiedykolwiek używałem jest jaksin do pisania Daję tylko 4 gwiazdki, bo wysłali mnie z złym przełącznikiem zamówiłem Różowy Switch i dali mi Żółty. Poza tym jest idealny, stabilizatory są bardzo dobrze nawilżone, przełączniki mówią to samo. Mogli wysłać tylko Różowy Switch, który dałbym 5 gwiazdek bez problemu... Zajęło to 20 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Doskonała klawiatura. Jestem Brazylijczykiem i klawiatura za bardzo mnie usatysfakcjonowała! W porównaniu do mojego marsjańskiego RGB HyperX, Akko ma 10 do 0. Doskonała klawiatura i bardzo warto! Przybył za 16 dni :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    It’s so much better than I expected! I got the orange gateron switch and oh my it’s amazing! It came in so fast too! I ordered it just last week and I got in exactly a week later! Very satisfied! 💖

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    W 4 dni przedlubowane przełączniki i wiele opcji dla własnego oświetlenia rgb jest to idealna klawiatura, jeśli masz różowy motyw i chcesz 60% to jest moje pierwsze 60 i bardzo go kocham polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dostawa zajęła mi tylko tydzień! Pudełko było trochę wgniecione, ale klawiatura działa idealnie i uwielbiam żółte przełączniki! Cieszę się, że to moja pierwsza mechaniczna klawiatura i podoba mi się jak na razie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Doskonała jakość, dotyk, że umierasz, ja w moim przypadku zapytałem różowe przełączniki i są najlepsze, jakie próbowałem, doskonały komfort i super jednolity rgb, blask, który nie rani oczu, kiedy ma to maksymalnie, Poza przyjazdem w niewiele więcej niż 2 tygodnie do ósmego regionu w chili 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    El teclado es muy bonito y funcional. El tamaño es pequeño pero no es un problema. La calidad es buena y el diseño precioso ( ◜‿◝ )♡

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Klawiatura dotarła w ciągu 1 tygodnia do Hiszpanii. Paczka była w dobrym stanie i bez uszkodzeń. To świetna jakość, jest tak gładki w napisaniu (mam wersję Gateron róż) i jest naprawdę słodki (✿◡‿◡). polecam w 100%.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Klawiatura przyszła do mnie w idealnym stanie i bez żadnych problemów. Jego materiał jest doskonały i zajęło mniej niż 1 miesiąc, aby dotrzeć chili. Policja przyjechała do mnie niebieskim ekspresem, a nie listami chili.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Klawiatura jest bardzo dobra w tej cenie. Stabilizatory są bardzo dobre, z małą ilością tykania. Przełączniki prelubowane są również bardzo dobre, ale nadal trochę porysowane. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft17 855
    • Ft17 239
    • Ft15 084
    • Ft29 801
    • Ft19 086
    • Ft18 471
    • Ft18 963
    • Ft24 628
    • Ft16 315
    • Ft5 755