Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    To jeden z najlepszych zestawów keicap jakie kiedykolwiek widziałem lub próbowałem. Przyjemny, plastikowy шероховатый, bardzo wygodny profil. Przede wszystkim pochwały Prawda jest taka, że na samym кейкапам są małe wady - niektóre z dołu nie są całkowicie wypełnione mocowaniem Pudełko było trochę posiniaczone i bez jednego magnesu, ale to wszystko małe rzeczy. Zakup pozostał nierealny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo ładne opakowanie i obudowa (brak magnesu, ale nie wpływa na funkcję). Klawisze są pbt podwójny strzał i są grube i czyste, kolory są dokładne i brak błędów ortograficznych i czcionka jest bardzo ładna. Pasuje do każdego rozmiaru klawiatury, oprócz tych, którzy mają niestandardowe paski.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Overall Excellent quality keycaps. The Legends are even and it just looks great. The keycaps are nice and thick, quite sturdy and the texture on the keycaps is excellent. The only problem I have is that the purple 6.25u spacebar is badly deformed, it won't fit in my high-profile case and it scuffs against the alphanumeric keys above it. The pink 6.25u and darp purple 7u spacebar are both fine. Spacebars in general can be tricky to mold due to their size and cooling rates, if cooled too quickly and unevenly they will warp. Keep this in mind when ordering this set. Otherwise this keycap set will cover most layouts. I have it pictured on a 60% ANSI but will just as well fit a 1800/96key layout too. You get multiple options for the navcluster keys in different profile rows.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Doskonała wartość dla pieniędzy. Nie znajdziesz kluczy, jak rura 1U, albo 1.25U, ale wszystko inne jest tam. Jakość budowy jest bardzo dobra, a opakowanie zawstydza GMK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Doskonała jakość materiałów! Na pierwszą klawiaturę nie mogę narzekać. Tylko, że nie ma zmiany 2u, jest tylko 2,25 i 1,75. To dlatego zmiana została nakręcona w moim GK64XS Trzeba to wziąć pod uwagę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Nie spodziewałem się poziomu jakości i uwagi na szczegóły. Wart każdego centa, podwójny strzał pbt, ani jedna nasadka nie ma wad.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Arrivato in 11 giorni, in ottimo stato. L'unico grosso difetto per me è che manca il tasto invio iso. I keycaps sono di altissima qualità, spessi e finiti bene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Bardzo ładne klony lasera GMK, opakowanie jest A i jakość klawiszy jest świetna. Wiele dodatkowych klawiszy zawartych do dostosowania i obsługi wszystkich rodzajów klawiatur. Zalecane!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo dobrze, to w zasadzie Gmk, poza sztuką gmk i materiałem, to jest pbt podwójny strzał, a GMk to abs podwójny strzał, Nie zarabiam na oregano ale to jest bardziej huk dla ciebie, jeden problem jest to, że jest trochę krwawienia ale tylko z naprawdę jasny rgb, inne mądre 10/10 polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Niesamowite! Świetna jakość klawiszy w cenie i warto! Na pewno kupię pozostałe zestawy klawiszy AKKO w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 072
    • Ft12 209
    • Ft16 117
    • Ft23 505
    • Ft15 873
    • Ft49 029
    • Ft18 315
    • Ft9 767
    • Ft12 087
    • Ft21 490
    • Ft24 849
    • Ft15 873
    • Ft11 415
    • Ft10 072
    • Ft9 767
    • Ft3 691
    • Ft35 595
    • Ft14 774