Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    To było świetne. Cieszę się, że produkt był wysokiej jakości, jednak sposób, w jaki został zapakowany, był w jakiś sposób niezabezpieczony. Słabo spakowane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetnej jakości breloczki. Dobra grubość. bez zginania na paskach i innych klawiszach. Legendy są rześkie i równomiernie rozmieszczone. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobrze zrobione przyszedł z wszystko wymienione zadowolony z zakupu ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Wygląd i jakość naprawdę dobra, ale myślę, że trochę mało profilowany. Esc i pasek przestrzeni różne klawisze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Ostatnio stale mi imponuje Akko. Te zakrętki nie są wyjątkiem i są świetną wartością. Są podwójnym zestawem PBT ze świetną kompatybilnością i dobrym akcentem. Podwójne kolory paska przestrzeni 6,25u, jak i ja dołączając 7u jest świetne, i mając możliwość zmiany wejścia, backspace, ucieczki, i strzałki klawisze do koloru acnet jest również świetne. Posiadam kilka zestawów klawiszy od Akko i zdecydowanie polecam je dla świadomych budżetu entuzjastów klawiatury, zwłaszcza ich zestawów ASA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Świetne klawisze. Przyjdź w ładnym twardym plastikowym etui i mają kompatybilność dla wielu różnych ustawień. bardzo szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    magnifique ! emballage très qualitatif, livraison assez rapide, produit de qualité, je suis très satisfaite !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Główne litery są trochę zielone niż niebieskie, reszta jest dobrze otrzymana w Holandii w ciągu tygodnia i nie ma podatku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Really good product, excellent finish. So many key options to choose from. 100% compatible with Keychron k2 hot-swappable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Fantastyczna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$53.99
    • US$58.99
    • US$57.99
    • US$69.99
    • US$49.99
    • US$78.99
    • US$65.99
    • US$87.99
    • US$75.99