Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Piękny zestaw klawiszy, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Grafika na pasku nie jest wykonana prawidłowo, teraz wygląda na to, że dwie góry pokrywają się wzajemnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Kocham te nakrętki. Tak długo ich pragnęłam, a teraz w końcu mam je w swoim posiadaniu. Wydają się wysokiej jakości, z mojego testu z pochodnią jest sporo światła krwawiącego przez czapki. (dla mnie to nic wielkiego jako główny cel mojego ID przypadku podświetlenia, a nie backlighting) Pasek jest minimalnie wypaczony, ale ogólnie jestem z nich bardzo zadowolony. Nowości też wyglądają świetnie - lepiej niż klawisze z profilu wiśniowego. Nie mogę się doczekać użycia na mojej klawiaturze, kiedy wszystko się pojawi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    To są pierwsze klawisze, które kupiłem od czasu dołączenia do hobby klawiatury. Sprawdzałem większość profili i musiałem je kupić, kiedy były na wyprzedaży. Jestem bardzo zadowolony kolorystyka, dodatkowe klucze legend, które są zawarte, i jakość czcionki/ legendy same. Szczerze mówiąc, zdjęcia nie czynią koloru sprawiedliwości, ponieważ te czapki są żywe i ciepłe, czego osobiście nie miałem wrażenia ze zdjęć. PBT jest bardzo dobrze teksturowany, chociaż mogę się równać tylko do moich klawiszy CTRL zrzutu akcji (które zostały powiedziane w recenzjach jako 'surowe'). Słowo ostrzeżenia, różowego schematu kolorów klucze będą krwawić przez nie światło, jeśli w wysokiej jasności, chyba że z jakiegoś dziwnego powodu, że kolorystyka świateł jest zielona (w takim przypadku klawisze wydają się magicznie zatrzymać krwawiące światło, jestem tym zaintrygowany). Klawiatura wydaje się mieć 1,5mm plastiku z niesamowicie drobnymi oznaczeniami, które są wycięte z formy. Te znaki są niczym w porównaniu z ranami na spodie każdego klucza w moim podświetlonym klawiszu DROP. Na koniec, klawisze, kiedy na mojej tablicy CTRL (halo prawdziwe przełączniki), wydają się mieć niespójne odstępy/ krawędzie. Jest to niezauważalne podczas pisania, ale patrząc prosto na tablicę jest to nieco widoczne. Ogólnie, bardzo dobry produkt od prawie połowy ceny wysokiej klasy marek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo dobra jakość, dotyk jest naprawdę fajny. Klucze są naprawdę piękne, naprawdę polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Świetny produkt! Czuję, że jest to dopasowanie w niebie z Wooden Case Wersja Geek Dostosowany GK61

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Bardzo ładny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Nice keycaps, bought them for the DSA profile, and its very nice. F and J keys NUM5 are raised slightly to make them easy to find. The quality is very nice although some legending is slightly off centre but thats expected from a set of keycaps like this. The typeface is very bold and the keys seem to be fairly durable. Shipping took a while but overall am very happy. Will have to see how they last in the long term

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Klawiatura dotarła bardzo szybko i prezentacja jest bardzo miła. Drukowanie klawiszy jest bardzo dobre, a ich kolory są dobrze oznaczone. Jedyne, co mi się nie podoba to to, że jeśli klawiatura ma oświetlenie, niektóre klawisze pokazują trochę (zwłaszcza te różowe, w białym nie widziałem przezroczystości). Format DSA jest bardzo wygodny i jest niższy, dźwięk na klawiaturze zmienia się dużo, jest o wiele przyjemniejszy, ponieważ nie mogą grać z bazą. Są bardzo dobre klawisze i bardzo polecam, bardzo je lubiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    To przyszło późno o jakieś 3 tygodnie, ale jakość jest fantastyczna. Te klawisze są prawdziwym podwójnym PBT i mają bardzo satysfakcjonującą, półkasztanową konsystencję i świetny design. RGB na mojej klawiaturze nie świeci, a na różowych klawiszach może świecić przez odrobinę, ale spodziewałem się, że tak się stanie. Chociaż legendy nie są prześwitujące, czcionka jest stylowa i prosta. Ogólnie rzecz biorąc, jest to produkt 5/5, ale sposób, w jaki obsługa klienta unikała odpowiedzialności za obsługę powolnej wysyłki nie był optymalny, delikatnie mówiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 163
    • Ft29 670
    • Ft9 888
    • Ft26 043
    • Ft9 228
    • Ft9 558
    • Ft21 757
    • Ft17 471
    • Ft29 670
    • Ft10 547
    • Ft20 438
    • Ft19 779
    • Ft17 141
    • Ft21 098
    • Ft22 416
    • Ft29 010
    • Ft18 460
    • Ft14 833