Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(311)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Dobry nadajnik więcej niż 3 km, problem w tym, że robi się za gorąco do 1600 mW. Musisz umieścić ją w wentylowanym miejscu. Opinie i loty Kanał „DMC Tec"

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    W porządku, przyszło we właściwej paczce. Warto zwrócić uwagę na fakt, że SMA adapetterl nadchodzi, ale w przypadku nadajników vtx jest zwykle używany RP-SMA (SMA jest typowe dla odbiorników), więc trzeba będzie wymienić antenę lub adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobre VTx, osiąga zasięg do 3 km. Deony, samoloty i szybowce. Jeśli zrobi się zbyt gorąco, należy uważać, aby używać go z dobrą wentylacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Przyrządy kuchenne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Bardzo dobra jakość i opakowanie. Wysoka jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    VTX petarda, dużo kosztuje, aby go ustawić, poza tym bardzo gorąco, a jej zasięg nie jest duży, w końcu muszę poszukać innej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Peter
    HU
    14/10/2021

    Nie jestem do końca zadowolony, myślałem, że ma nieco większy zasięg, ale to działa, o to chodzi. Nagrzewa się jak w piekarniku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Bardzo dobra jakość produktu i świetne opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Świetny produkt 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Było dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.90
    • US$25.80
    • US$27.49
    • US$74.99
    • US$16.90
    • US$26.39
    • US$30.25
    • US$9.23
    • US$19.59
    • US$28.99
    • US$103.99
    • US$119.99
    • US$18.56
    • US$14.29
    • US$18.55
    • US$16.34
    • US$12.99
    • US$25.99