Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(447)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(447)
    • 5 Star(437)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    Produkt bezpiecznie otrzymany w akceptowalnym okresie dostawy. Stosowanie w zastępstwie dla nazgul5 sukex Force vtx. Jakość produktu jest w porządku dla budżetu vtx. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    I just received it today, 3/26—good-looking product. Solid assembly. The unit will be put on either a Drak or Mini Drak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Jakość jest widoczna od razu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Kuz'ma_FPV, żeby mieć recenzję wideo na YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Doskonały vtx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Jestem zadowolony z tego vtx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Przyjechaliśmy na czas, jeszcze nie testowałem, ale doskonały produkt..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Looks excellent quality comes in neat box. Fits straight onto the drone stack with built in dvr, memory card easily accessible and removable. 2 buttons to operate power and band. supports smart audio. Would have been nice if it had a serial uart for band switching but you cant have it all in one device. Good quality aerial connection no fear of quality. highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2018

    wow I cant believe how fast this was shipped to the UK! it arrived to me in less then a week! The quality and packaging for the price is amazing. fits perfectly on my stack and great having an mmcx connector. vastly improved the range of my video signal and much better when I fly behind denser objects. The VTX does get quite hot on 1000mw so make sure you mount it somewhere with good air ventilation. The MW is adjustable so i run 200mw when I am freestyling close by and turn it up for long range

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    Buena calidad en la construcción. A falta de probarlo se ve de calidad. 1000mw??? No sé si será de verdad aunque si nos pillan con eso vamos a la cárcel!!! xDDDD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 383
    • Ft22 493
    • Ft5 989
    • Ft29 182
    • Ft12 440
    • Ft16 099
    • Ft7 174
    • Ft2 174
    • Ft7 316
    • Ft8 552
    • Ft47 525
    • Ft4 750
    • Ft129 593
    • Ft27 246
    • Ft3 771
    • Ft28 514
    • Ft5 881
    • Ft7 681