Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(132)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Najlepszy vtx na rynku i za naprawdę dobrą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Vtx bardzo wysokiej jakości i mocy Nic do powiedzenia. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2019

    Again great quality from AKK. This VTX can put out 1200mw, only weighs 10grams and is flat enough to fit into tight builds. Smart Audio works without a problem and the built-in microphone is a nice touch for everyone who flies with audio to monitor the motors. Depending on how you mount it, put a little foam or some heat shrink over the microphone to reduce wind-noise. This is my 4th AKK VTX and I have not yet been disappointed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2019

    Получил этот великолепный видеопередатчик от АКК. Обзоров в нете про него не мало. Надеюсь что он действительно хорош как про него говорят!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2019

    erster Eindruck gut, präzise Verarbeitung. sender wird sehr heiss, besonders bei 1,2 A Sendeleistung. gut belüfteter Einbau und Kühlkörper wärmstens empfohlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    works perfect .. thank youu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Excellent vtx, complètement paramétrable via l'osd. Retour vidéo en 25mW déjà très bon. Un très bon produit à un prix très attractif. A acheter sans hésiter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Jak zawsze dobra obsługa i szybka wysyłka. Ostrożnie przy montażu. SMD jest bardzo blisko nakrętek mocujących. Poza tym bardzo dobry VTX z długim zasięgiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Nie testowałem jeszcze, czuć się dobrze i solidnie w recenzji. Mam nadzieję, że będę pracować dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    Работает. На максимальной мощности греется очень сильно. Поставил радиатор. За свои деньги очень даже ничего.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 346
    • Ft8 627
    • Ft2 679
    • Ft6 941
    • Ft7 299
    • Ft8 371
    • Ft19 584
    • Ft7 664
    • Ft10 453
    • Ft13 032
    • Ft28 543
    • Ft4 700
    • Ft29 871
    • Ft109 130
    • Ft29 871
    • Ft27 879
    • Ft5 308
    • Ft3 064