Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Plusy - super cena 10€ Obsługuje bardzo ładne głośniki około 10w ton, bas, częściowy wyrównywacz, radio, USB, czytnik kart sd, pilot, bluetooth 5 wszystko super Minusy - fakt może obsługiwać tylko głośnik 20w - JVC 21 W nie działa, a głośnik nie działa prawidłowo Z zakupu jestem bardzo zadowolony Plusy - super cena 10 € Bardzo ładne tłumy około 10w Warstwy tonowe, bas, bezprzewodowy złącza, radio, USB, czytnik kart sd, bezprzewodowe sterowanie, Bluetooth 5 wszystko super Wady - w rzeczywistości, tylko 20W opiekun może go zatrzymać - 21 W JVC nie może nadrobić zaległości i opiekun nie pracuje razem Jestem bardzo zadowolony z najlepszych

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Ciekawy mały wzmacniacz z różnymi funkcjami. Radio, czytnik kart SD i USB. Dzięki Bluetooth możemy podłączyć urządzenie przekazujące dźwięk z urządzenia do tego małego wzmacniacza i nadal możemy kontrolować niektóre funkcje urządzenia za pomocą klawiszy wzmacniacza. Jak na tę kwotę, uważam, że jest to doskonałe. Do tej pory zauważyłem, że przy przekręceniu przycisku głośności od zera dźwięk prawego kanału podnosi się pierwszy od lewej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Mam wszystko przed terminem 😻, jestem zadowolony, wszystko działa idealnie, tylko q w reklamie mówi, że jest 2x200w 400w więcej w specyfikacji agent mówi, że jest 2x20w

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    ..για την τιμή του είναι ένας από τους καλύτερους ραδιο ενισχυτές...τον χρησιμοποιώ στο κτήμα μου και τον χαίρονται και οι γείτονες...... πολύ γρήγορη αποστολή!!!?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Bardzo dobry produkt, działa radio, blietooth usb obecnie, z transformatorem 12v i 2 głośniki jest mocny sprzęt muzyczny x 20€

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Ten miniaturowy wzmacniacz jest niesamowicie dobry. Radio FM, Bluetooth, linia, to wszystko czego potrzebuję. Dla mnie dźwięk też jest wystarczająco dobry. Ważne jest, aby stosować adapter 12 v z filtracją prądu stałego. Poleciłem ten wzmacniacz wszystkim moim przyjaciołom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    spełnia wymagania specyfikacji produktu i mam zamiar go zainstalować dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Produkt spełnia opis dobrze zapakowany i z pudełkiem w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Doskonałe urządzenie, moje rekomendacje dla sprzedającego. Już drugi raz zamawiam. Wszystko poszło dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Podłączyłem zasilanie DC 12 volt 3Ampere i 32 watowe głośniki 2. Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 620
    • Ft6 111
    • Ft6 916
    • Ft5 444
    • Ft6 869
    • Ft5 784
    • Ft3 299
    • Ft6 246
    • Ft18 213
    • Ft7 624
    • Ft5 941
    • Ft3 142
    • Ft7 592
    • Ft2 827
    • Ft2 198
    • Ft7 451
    • Ft3 614
    • Ft402 247