Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Jestem z Chile i powiedziałem, że przybędę nie później niż 5 stycznia i bum przybył dzisiaj 10 grudnia!! Doskonała obsługa tak dużo produktu, że zauważyć, że jest to jakość wielki ajazz nigdy nie rozczarował mnie i sklep odpowiedzialny w jego dostawie!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Wygląda i działa świetnie, byłoby ładniej, gdyby było więcej opcji dla RGB zamiast motywu fali, a przy regulacji jasności zwojem po prostu trochę miga. Plus dodatkowe klawisze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonała klawiatura, moja pierwsza mechaniczna. Brązowy włącznik nadaje się do pisania, ale jest trochę hałaśliwy. Zamawiam o-ringi, żeby było bardziej cicho. Bateria trzyma około tydzień przed potrzebą ładowania. Brak opóźnienia dla zadań biurowych (nie próbowałem gier). Koło głośności jest fantastyczne! Przyzwyczajasz się do tego bardzo łatwo, normalne klawiatury czują się okropnie po wszystkim...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Klawiatura jest naprawdę piękna z piękniejszymi kolorami, niż się spodziewałem i jakość jest odczuwalna.10. To było Ptt dziennie. Jedyne, co widzę, to skręt na zdjęciu. Nie przeszkadza mu praca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Cudowna klawiatura 😍 była wszystkim czego szukałem. Przełącznik to Huano, a ja nadal nie wiem, czy to klon normalnej Cherry czy MX, bo jestem w tym nowy. To i tak cud.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Świetna jakość i klawiatura jest bardzo ładna. Klawiatura przybyła bardzo szybko (mieszkam w Brazylii). Uwielbiam używać! Kupiłem za brązowy włącznik i są bardzo wygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Türkler için yazıyorum kargo 7 günde geldi vergi ödemesi olmadı direct mail ile aldım kesinlikle göründüğünden daha iyi lighting elinizde çok daha iyi görünüyor takibi de sorunsuz oldu sesi de gayet makul (Red switch)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Doskonała jakość i szybka wysyłka. Kupiłem 21 stycznia i dostałem wczoraj 10 lutego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    To było poniżej tygodnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Świetny...idealny dotyk idealny kliknij naprawdę top produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 636
    • Ft17 339
    • Ft28 374
    • Ft28 374
    • Ft25 221
    • Ft14 186
    • Ft18 915
    • Ft40 041
    • Ft24 906
    • Ft11 033
    • Ft22 888
    • Ft10 402
    • Ft16 393
    • Ft14 186
    • Ft18 726
    • Ft17 339
    • Ft17 339
    • Ft17 339