Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2022

    Przybyli w dobrej kolejności i wszystko wydaje się tam być!.Nie mogę się doczekać, aby wypróbować!!!Świetna cena i zdecydowanie polecam!!!Zadowolone z zakupu i dziękuję Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Podoba mi się to, co widzę. Fpv jest perfekcyjny. Nie użyję go na dronach, ale w budownictwie RC. Zostańcie z nami. Nie zdecydowałam się na widza ekranu czy gogli VR. Jeśli ktoś ma jakieś rekomendacje do tego aparatu i jaki ekran działa, daj mi znać. - Z Bangoodem. Moja część ludzie, „Niebo jest nieograniczone"

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Zawsze zadowolony z Bangood ♥ Szybka dostawa idealne opakowanie i ulubiona cena. FPV sistem zakończony. Potrzebuję probarlo pero la cosa pinta idealne. Dzięki Bangood 😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Tanie 600mw Cam i vtx, zamontowane w latającym skrzydle C1 Chaser, zasięg wydaje się dobry i ma regulowane ostrość (obrót zewnętrzny pierścień)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Super mini kamera fpv dla mikro dronów 👌😎👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Ładny aparat i vtx za pieniądze, to jest trzeci, który kupiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    всичко е супер

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Jest to dobry zestaw dla początkujących latających FPV, którzy nie chcą wiedzieć, co kupić, Ale to jest na tyle dobre, aby dowiedzieć się, jak działa aparat / vtx i z odrobiną lutowania mogą być zintegrowane z FC, aby mieć OSD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Nie próbowałem aparatu, ale wygląda świetnie i wygląda bardzo dobrze poskładane, więc bardzo zadowolony z niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    zamontowany na 8" trójostrzowy quadcopter, zasięg jest dobry, regulowany ostrość też, drugi kupiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.99
    • US$10.99
    • US$7.15
    • US$16.59
    • US$99.99
    • US$149.90
    • US$20.99
    • US$9.90
    • US$15.99
    • US$20.85