Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Good quality product but not 1 week delivery!!! If standard shipping is choose you'll still have to wait 3 weeks till delivery... disappointed... If I choose to pay more for delivery fees than I would buy a more expensive product in the end and there would not be wise!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo zadowolony, mogę polecić. Termin porodu był bardzo krótki, dopóki nie byłem mile zaskoczony. Alarm działa niezawodnie, nie spodziewałem się takiej funkcjonalności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Opakowania mogą być uszkodzone, ale nie zostały uszkodzone. Używam go od kilku godzin i jak na razie nie mam żadnych problemów. To było proste ustawienie i działa bezproblemowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    No updates after dispatch. But arrived within 5 days from Spain after ordering. Complete: 2 usb cables, 1 hdmi cable and 1 remote control included in box. Small, nice looking unit. Just one click on box now to switch peripherals between home desktop and work laptop, perfect. More cables on the desk, but black, so not too distractive. Photos tells the rest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bringho
    SE
    02/04/2021

    Świetny mały przełącznik, trzeba było zgadywać, aby Laptop znalazł właściwe ustawienie, ale działa dobrze. Jedna dziwna rzecz, moja 3Dconnexion Space Mouse wędruje po podłączeniu przez przełącznik, więc musiała przejść bezpośrednio do Laptopu. Kolejny świetny zakup z Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Szybka wysyłka, przybył w około 8 dni, bardzo wygodne dla tych, którzy mają problemy z przestrzenią i którzy nie mogą zainstalować więcej monitorów.Bardzo proste w użyciu i instrukcje w języku angielskim, ale bardzo intuicyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przełącznik działa bardzo dobrze. Plusy: Sprawa jest metalowa, a nie tania plastikowa. Działa bez zewnętrznego zasilania. Ma wiele złączy. 2 dodatkowe kable USB. Cena jest najlepsza. Wady: nic, aż do teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    To jest metal. Dźwięk. Jest połączenie przełącznikowe, ale nie ma aparatury dla tego portu. To nie wpływa na normalne funkcjonowanie, ale byłem ciekawy, co ten obszar robi dla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo mi się podobało, dobrej jakości materiał i bieganie bez zarzutu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 289
    • Ft1 461
    • Ft12 440
    • Ft5 120
    • Ft4 021
    • Ft10 608
    • Ft2 925
    • Ft7 316
    • Ft5 700
    • Ft2 215
    • Ft2 925
    • Ft9 502
    • Ft2 532
    • Ft3 799
    • Ft34 762
    • Ft4 388
    • Ft10 976
    • Ft8 048